I dalje zajedno!

Prijateljstvo s malih ekrana u stvarnom životu: Evo kako slavne prijateljice izgledaju 25 godina od početka serije

Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Instagram) Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Instagram) Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Instagram) Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Getty Images) Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Getty Images) Courteney Cox (Foto: Getty Images) Courteney Cox, Vincent Ventresca, Lisa Kudrow(Foto: Screenshot) Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Prijatelji, serija (Foto: Profimedia) +0 Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Galerija

Courteney Cox i Lisa Kudrow objavile su zajedničke fotografije i pokazale kako su još uvijek prijateljice i u stvarnom životu.

Američke glumice Courteney Cox i Lisa Kudrow glumile su najbolje prijateljice Monicu Geller i Phoebe Buffay punih 10 deset godina u seriji "Prijatelji", a ovih su dana pokazale fanovima kako su i nakon svih tih godina nerazdvojne.

Pogledaj i ovo Ekipa serije Prijatelji Imaju svoj razlog Svi se pitaju kada će se legendarna petorka oglasiti o smrti bliskog prijatelja, poznato je i zašto šute cijelo vrijeme!

Fotografije s druženja glumice su objavile na društvenim mrežama, a sudeći po izrazima njihova lica itekako su se dobro zabavile.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

"Subotnja večer s prijateljicom", napisala je Courteney uz fotografije koje je objavila na Instagramu, na kojima se smije i grli Lisu.

Zajedničku fotografiju bez imalo šminke na njihovim licima objavila je i Lisa i na svom profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow) on

"Moje oči, moje oči", napisala je Lisa prisjetivši se scene iz jedne epizode "Prijatelja" u kojima slučajno zatekne Monicu i Chandlera kako razmjenjuju nježnosti.

Inače, Courteney se svijetu društvenih mreža pridružila tek prije nekoliko mjeseci, a prva objavljena fotografija na Instagramu bila upravo nje i Lise.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

"Pozdrav, Instagrame! Ovdje sam uz malu pomoć svojih prijateljica", napisala je tada uz fotografiju na kojoj pozira s Lisom i televizijskom voditeljicom Ellen DeGeneres na improviziranom setu "Prijatelja".

Courteney je jednom prilikom u intervjuu za Los Angeles Times 2010. godine otkrila kako posljednjih 10 godina ona i Lisa zajedno ručaju salatu, a društvo im pravi i Jennifer Aniston.

Nismo sigurni da je to i danas tako obzirom na to da svaka od njih ima brojne poslovne i privatne obaveze, no ipak lijepo je znati da je prijateljstvo s malih ekrana potrajalo i u stvarnom životu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene