Courteney Cox i Lisa Kudrow objavile su zajedničke fotografije i pokazale kako su još uvijek prijateljice i u stvarnom životu.

Galerija


Američke glumice Courteney Cox i Lisa Kudrow glumile su najbolje prijateljice Monicu Geller i Phoebe Buffay punih 10 deset godina u seriji "Prijatelji", a ovih su dana pokazale fanovima kako su i nakon svih tih godina nerazdvojne.

Vezani članci Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Bile su globalni fenomen 90-ih, a sada slave 55. rođendan jedne od njih: Prijateljice izgledaju odlično i bez zategnutih lica Mitchell Whitfield i Jennifer Aniston (Foto: Scrennshot) Gotovo 25 godina od prve epizode otkriveni dosad nepoznati detalji sa snimanja svima omiljenih ''Prijatelja''

Fotografije s druženja glumice su objavile na društvenim mrežama, a sudeći po izrazima njihova lica itekako su se dobro zabavile.

"Subotnja večer s prijateljicom", napisala je Courteney uz fotografije koje je objavila na Instagramu, na kojima se smije i grli Lisu.

Zajedničku fotografiju bez imalo šminke na njihovim licima objavila je i Lisa i na svom profilu.

"Moje oči, moje oči", napisala je Lisa prisjetivši se scene iz jedne epizode "Prijatelja" u kojima slučajno zatekne Monicu i Chandlera kako razmjenjuju nježnosti.

Inače, Courteney se svijetu društvenih mreža pridružila tek prije nekoliko mjeseci, a prva objavljena fotografija na Instagramu bila upravo nje i Lise.

"Pozdrav, Instagrame! Ovdje sam uz malu pomoć svojih prijateljica", napisala je tada uz fotografiju na kojoj pozira s Lisom i televizijskom voditeljicom Ellen DeGeneres na improviziranom setu "Prijatelja".

Courteney je jednom prilikom u intervjuu za Los Angeles Times 2010. godine otkrila kako posljednjih 10 godina ona i Lisa zajedno ručaju salatu, a društvo im pravi i Jennifer Aniston.

Nismo sigurni da je to i danas tako obzirom na to da svaka od njih ima brojne poslovne i privatne obaveze, no ipak lijepo je znati da je prijateljstvo s malih ekrana potrajalo i u stvarnom životu.

Presudila je razdvojenost: Jedna od najbogatijih Hrvatica rastaje se poslije četiri godine braka