Upoznali smo je u spotu legendarnog Brucea Springsteena 'Danicing In The Dark', a nakon toga započela je blistava karijera zbog samo jedne uloge.


Popularna glumica, zvijezda serije 'Prijatelji' Courtney Cox užasava se starenja i opsjednuta je svojim izgledom. Tako barem tvrde njezini prijatelji koji je dobro znaju. Svi je pamtimo u ulozi mlade i lijepe Monice kojom nas je osvojila, ali godine čine svoje. Kako njoj, tako i nama.

Zvijezda 'Prijatelja': 'Ne možeš biti ovisan o drogama 30 godina i sve riješiti u 28 dana'

Vezani članci Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Fanovi ''Prijatelja'' konačno bi mogli doći na svoje: Informacija o kojoj se dugo šuška postat će stvarnost? David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Glumica sve objavila na Instagramu i iznenadila fanove: Slavni oženjeni nogometaš "uhvaćen" s drugom ženom u jacuzziju

Istina, ne reagiramo svi jednako na stvari, tako se neki plaše smrti, a Courtney se užasava starenja i odlučna je u tome da ponovno posjeti plastičnog kirurga kako bi izgledala mlađe. Prema našem skromnom mišljenju, ona i u 51. izgleda odlično i operacije joj nisu potrebne, ali ona zna bolje što želi.

Prijatelji su zabrinuti za nju i kažu kako zbog operacija izgleda poput voštane figure koje se ljudi plaše, a najgore od svega je to, što nema namjeru stati sa estetskim zahvatima.