I dalje bliske

Bile su globalni fenomen 90-ih, a sada slave 55. rođendan jedne od njih: Prijateljice izgledaju odlično i bez zategnutih lica

Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Afp 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Instagram) Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Getty Images) Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Aniston, Selena Gomez (Foto: Getty Images) Galerija

Courteney Cox nedavno je proslavila 55. rođendan uz kolegice i prijateljice Jennifer Aniston i Lisu Kudrow.

Slavna glumica proslavila je 55. rođendan.

Pogledaj i ovo Ekipa serije Prijatelji Imaju svoj razlog Svi se pitaju kada će se legendarna petorka oglasiti o smrti bliskog prijatelja, poznato je i zašto šute cijelo vrijeme!

Radi se o Courteney Cox, najpoznatijoj po ulozi vrckave Monice u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena "Prijatelji".

A na proslavi rođendana bile su i njezine kolegice iz serije i najbolje prijateljice Jennifer Aniston i Lisa Kudrow, a ovakvo okupljanje nije moglo proći bez zajedničke fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

"Koliko imam sreće da mogu proslaviti rođendan s ove dvije?? Volim vas, cure. Jako", napisala je Courteney u opisu fotografije koja je oduševila obožavatelje serije koja je imala čak 236 epizoda.

Serija je bila globalni fenomen od 1994. do 2004. godine, no cure su ostale bliske i dan danas, kao što vidimo, a bile su jedna uz drugu u teškim, privatnim vremenima, ponajviše kada su u pitanju bili bolni prekidi i razvodi.

Ono čime su također oduševile javnost jest i činjenica kako su pozirale bez uljepšavanja fotografije na kojoj su bile vidljive posljedice starenja, iako je neko vrijeme crnokosa Courteney bila na meti kritika zbog pretjeranog botoksiranja, zbog čega je neko vrijeme hodala sa zaleđenim izrazom lica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

No i tako cure izgledaju odlično te su nas u sekundi vratile u dobra, stara vremena. A kako su izgledale nekad, pogledajte u našoj galeriji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Modrić, Kovačić (Foto: AFP/Profimedia) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: AFP) +5 Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) Celebrity Vanja Modrić i Izabel Kovačić zasjenile i slavnu Victoriju Beckham na vjenčanju godine
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene