Courteney Cox nedavno je proslavila 55. rođendan uz kolegice i prijateljice Jennifer Aniston i Lisu Kudrow.

Galerija


Slavna glumica proslavila je 55. rođendan.

Vezani članci Serija Prijatelji KVIZ: Prošlo je 26 godina od prve epizode popularnih "Prijatelja". Provjerite koliko ste ju pažljivo pratili Mitchell Whitfield i Jennifer Aniston (Foto: Scrennshot) Gotovo 25 godina od prve epizode otkriveni dosad nepoznati detalji sa snimanja svima omiljenih ''Prijatelja''

Radi se o Courteney Cox, najpoznatijoj po ulozi vrckave Monice u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena "Prijatelji".

A na proslavi rođendana bile su i njezine kolegice iz serije i najbolje prijateljice Jennifer Aniston i Lisa Kudrow, a ovakvo okupljanje nije moglo proći bez zajedničke fotografije.

"Koliko imam sreće da mogu proslaviti rođendan s ove dvije?? Volim vas, cure. Jako", napisala je Courteney u opisu fotografije koja je oduševila obožavatelje serije koja je imala čak 236 epizoda.

Serija je bila globalni fenomen od 1994. do 2004. godine, no cure su ostale bliske i dan danas, kao što vidimo, a bile su jedna uz drugu u teškim, privatnim vremenima, ponajviše kada su u pitanju bili bolni prekidi i razvodi.

Ono čime su također oduševile javnost jest i činjenica kako su pozirale bez uljepšavanja fotografije na kojoj su bile vidljive posljedice starenja, iako je neko vrijeme crnokosa Courteney bila na meti kritika zbog pretjeranog botoksiranja, zbog čega je neko vrijeme hodala sa zaleđenim izrazom lica.

No i tako cure izgledaju odlično te su nas u sekundi vratile u dobra, stara vremena. A kako su izgledale nekad, pogledajte u našoj galeriji.

Vanja Modrić i Izabel Kovačić zasjenile i slavnu Victoriju Beckham na vjenčanju godine