Country-pjevačica Taylor Dee preminula je u 34. godini života od posljedica teških ozljeda koje je zadobila početkom mjeseca u prometnoj nesreći.

Galerija


Američka pjevačica country glazbe Taylor Dee preminula je u strašnoj automobilskoj nesreći, a tužnu je vijest potvrdila glasnogovornica organizacije Texas Country Music.

33-godišnja Taylor preminula je od teško zadobivenih ozljeda tjedan dana nakon nesreće u kojoj je sudjelovala u Teksasu. Nesreća se dogodila u kasnim večernjim satima, i to u trenutku kada je Taylor promašila izlaz s autoceste kojom je vozila, zbog toga je snažno zakočila, a automobil je završio u zaštitnom zidu. S njom je u automobilu bila još jedna osoba koja je pretrpjela lakše ozljede i vjeruje se da će se u potpunosti oporaviti, prenosi The Mirror.

"Taylor Dee bila je istinski talent s velikim srcem i strašću, ne samo za glazbu već i za ljude. U svakom nastupu vidio se njezin talent, ali i ono što je važnije, dopuštala je obožavateljima da upoznaju njezino srce. Strašno će nam nedostajati", izjavila je glasnogovornica Linda Wilson za CBS.

Taylor je 2019. godine proglašena country-zvijezdom u usponu nakon što je objavila debitantski album "The Buzz". Da želi ostvariti karijeru u tom svijetu, odlučila je kao tinejdžerica, a pjevanje je voljela od malih nogu.

"Pjevala sam na gradskoj božićnoj zabavi u Dallasu, s regionalnim zborom All State i tada sam shvatila da je to nešto što želim raditi do kraja svog života. Shvatila sam to nakon što sam čula reakcije toliko ljudi pred kojima smo nastupali. Nikada nisam više željela otići s pozornice", izjavila je tada Taylor za Pro Country.

Iza Taylor ostali su ožalošćeni suprug i dvoje djece. 

Novi problemi za Meghan i Harryja? Napustila ih je važna članica tima, i to nakon manje od godinu dana!

Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!