u 47. godini

Iznenadna smrt pjevača šokirala obožavatelje: "Otišao je jedan od najvećih"

Daryle Singletary (FOTO: Getty) Daryle Singletary (FOTO: Getty) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Daryle Singletary (FOTO: Getty) +0 Daryle Singletary (FOTO: Getty) Galerija

Popularni country-pjevač Daryle Singletary iznenada je preminuo u svom domu u 47. godini života.

Popularni country-pjevač Daryle Singletary iznenada je preminuo u svom domu u Nashvilleu. Daryle je imao 46 godina, a tužnu vijest potvrdio je njegov menadžer.

"S golemom tugom obavještavam vas da su glasine o odlasku Darylea Singletaryja nažalost istinite. Potvrdu smo dobili od menadžera Chucka Laubera. Otišao je jedan od najvećih country-glasova", napisao je na svom Twitteru radijski voditelj i DJ Storme Warren.

Prerana smrt country-pjevača mnoge je ostavila u šoku i nevjerici. Iza njega su ostali neutješna supruga, četvero djece, ali i brojni obožavatelji koji su se od Darylea oprostili putem društvenih mreža.

Inače, Singletary je glazbenu karijeru započeo prije više od 20 godina. Izdao je ukupno sedam albuma, a neki od njegovih najvećih hitova su “I Let Her Lie” i “Amen Kind of Love”. S njima je pokorio glazbene top-ljestvice, a često je radio i obrade drugih izvođača. Uskoro je trebao krenuti na turneju po Americi, no tragična sudbina prekinula je sve njegove planove.


SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene