Tom Crusie malenu Suri navodno nije vidio tri godine, dok je sa 21- godišnjim Connorom dosta blizak.


Connor Crusie, 21-godišnji je sin glumca Toma Cruiseai  vodi raskošan život u scientološkom sjedištu, u Clearwateru na Floridi. Connor  može uživati u takvom lagodnom životu budući da se bogatstvo njegovog oca procjenjuje na nevjerojatnih 480 milijuna dolara.

U sjedištu scientološke crkve, čiji je član kao i njegov otac, Connora gledaju kao u boga, piše Dailoy Mail. Connor živi u stanu vrijednom 250.000 dolara, a Tom ga je početkom ove godine za rođendan počastio brodom koji je  vrijedan čak pola milijna dolara.

 

A photo posted by Connor Cruise (@theconnorcruise) on

Osim što Connor voli ribolov,  ljubitelj je i brzih automobila. Za rođendan je dobio automobil "Mustang GT" u žutoj boji. Vrijednost? Sitnica. 50.000 dolara. Connor radi ako DJ, puno putuje i često je okružen lijepim ženama.

 

A photo posted by Connor Cruise (@theconnorcruise) on

Podsjetimo, Tom Crusie usvojio je Connora i njegovu sestru Isabelu dok su još bili bebe. Glumac je tada bio u braku sa Nicole Kidman.

 

A photo posted by Connor Cruise (@theconnorcruise) on

Connor uživa veliko poštovanje u Clearwateru jer se vođe crkve nadaju da će naslijediti oca i postati jedan od najpoznatijih scientologa.