Colonia je snimila novi spot za pjesmu „Lei lei“ koji će joj zapečatiti status najplesnijeg ljetnog hita!


Jedna od najpopularnijih domaćih dance grupa, Colonia, snimila je novi spot za pjesmu „Lei lei“ koji će joj bez sumnje osigurati titulu najplesnijeg ljetnog hita!

Colonia - snimanje spota ( Foto: PR)

Redatelj Darko Drinovac oduševio se Colonijinom idejom da za spot angažiraju plesni studio Fusion i da cijela priča spota bude energična, puna ritma i dobrih plesnih pokreta. „ Indira je fenomenalna, odlično je savladala koreografiju i rastura u plesu s ekipom!“- rekao nam je Drinovac koji više ni ne broji spotove koje je snimio za Coloniju.

Colonia - snimanje spota ( Foto: PR)

Boris Đurđević ponovno je iskoristio svoju formulu uspjeha i potpisuje glazbu i aranžman za hit „Lei lei“, a tekst Valerija Đurđević. Novim singlom potvrdili su da i nakon dvadeset godina Colonia ide u korak sa svjetskim trendovima, kako u zvuku tako i u spotovima koji prate njihove hitove.

Colonia ( Foto: PR)

„Raduju me snimanja, pogotovo kad surađujemo s mladim, talentiranim ljudima poput koreografkinje Dijane Hržić, koja je odradila odličan posao i s nekoliko efektnih pokreta napravila čudo!“ – izjavila je Indira koja je za atraktivne kostime u spotu angažirala dizajnera Zigmana, a njezin beauty tim i dalje čine salon Renata i Lada Mitrašinović.