Grupa Colonia nagrađena je Oskarom popularnosti na svečanoj dodjeli u Banja Luci.


Svoj status najbolje grupe u regiji Colonia je još jednom potvrdila osvojivši nagradu Oskar popularnosti, koji je pjevačici Indiri Levak uručen na svečanoj dodjeli u Banja Luci.

Na jubilarnom, dvadesetom izdanju glazbene manifestacije Oskar popularnosti, grupa Colonia, koja iza sebe ima dvadesetogodišnji staž na glazbenoj sceni, pokazala je i dokazala kako kvaliteta i pozitivna glazbena priča može trajati i biti uspješna u kontinuitetu. Indira je svojim nastupom te večeri podigla atmosferu u dvorani do vrhunca i zahvalila se svim fanovima iz cijele regije koji prate njihov rad.

Colonia (Foto: PR)

"Banja Luka, hvala od srca, posebno me veseli što je nova mladost prigrlila Coloniju i pjevaju sa mnom u glas... srce mi je puno! Zbog toga se bavim glazbom, jer povezuje ljude svih generacija!", izjavila je Indira Levak.

Iako su već neko vrijeme u studiju gdje pripremaju kompilacijski album, Colonia nije smanjila tempo koncerata, a sudeći prema broju održanih u prva dva mjeseca 2017. godine i ovoj nagradi, može se zaključiti da je pred njima još jedna jako uspješna godina.

Colonia (Foto: PR)