Osim što je već godinama na listi najpopularnijih glumaca današnjice, markantni Irac je i na listi najzgodnijih.


kada su paparazzi Colina Farrella uhvatili kako s prijateljicom šeta po brežuljcima poviše Los Angelesa, obožavateljice su zasigurno zadovoljno trljale ruke!

>> Nekadašnji 'zločesti dečko' danas u potpuno drukčijoj ulozi!

Vezani članci Mark Wahlberg Ovaj zgodni 48-godišnjak svojim isklesanim tijelom mami uzdahe gdje god da se pojavi Rob Lowe (Foto: Instagram) Skinuo majicu i pokazao isklesani torzo s 55 godina: "Ovo je najgora stvar koja se dogodila Instagramu"

Izgleda kako je slavnom glumcu bilo vruće, pa je skinuo majicu i pokazao goli torzo. 37-godišnji glumac često vježba, a osim pješačenja, bavi se i jogom. Izgleda kako je svoje 'zločeste' dane ostavio u prošlosti, jer više i ne posjećuje noćne klubove i partije. Ipak, titulu seks simbola je zadržao!

Ipak izgleda kako je zgodni Colin i dalje solo, a u nedavnom intervju otkrio je kakve žene voli.

'Želim nježnu ženu, pažljivu i brižnu prema drugim ljudima. Što sam stariji, shvaćam da u ženama tražim dobrotu. Naravno, važan je i smisao za humor, sklonost avanturi, ali to dolazi tek na drugo mjesto. Možda je ovo nešto najdosadnije što sam izjavio u životu, ali sam bar iskren', zaključio je atraktivni Irac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook