Glumac je bio poznat kao veliki zavodnik koji je brojnim ženama slomio srce.

Galerija


Irski glumac Colin Farrell posljednjih godina nije toliko aktivan ni na filmskom platnu ni na crvenim tepisima.

Vezani članci Joshua Jackson - 1 Uživao je u ubijanju i sakaćenju potpuno zdravih ljudi, a vjerovao je da mu je cijeli svijet na dlanu Slika nije dostupna Odgovorio na tračeve o supruzi!

No nekada je bila potpuno drugačija situacija.

Glumac je bio poznat i kao veliki zavodnik koji je brojnim ženama slomio srce, među kojima su Britney Spears, Carmen Electra, Elle Macpherson, Salma Hayek, Lindsay Lohan, a navodno i Angelina Joliem koju je zaveo na filmskom setu.

42-godišnji glumac nikad se nije ženio, no ima dvoje djece iz propalih veza s Kim Bordenave i Alicjom Bachledom-Curus.

Ipak, jednom je prilikom ipak stao pred oltar tijekom romantičnog odmora na Tahitiju s tadašnjom djevojkom, glumicom i pjevačicom Amelijom Warner, koju je upoznao 2000. godine.

"Ceremonija se održala na plaži, no taj brak nikada nije bio legalan. Bila je to stvar koju smo napravili na odmoru. Išli smo hraniti morske pse, a onda smo se vjenčal", rekao je jednom prilikom glumac, koji si je dao tetovirati njezino ime oko prsta na kojem se tradicionalno nosi prsten. Četiri mjeseca nakon putovanja par je prekinuo.

Amelia je danas poznata i kao supruga slavnog glumca Jamieja Dornana, koji je miljenik žena postao u erotskoj trilogiji "Pedeset Nijansi Sive". Njega je upoznala 2010. godine, a par ima i dvije kćeri.

Colin se nedavno pojavio na Pendulum Summitu u Dublinu, gdje je pokazao kako i u petom desetljeću još uvijek ima "ono nešto", preciznije taj neodoljivi imidž "zločestog dečka" koji njeguje već godinama.

Nije poznato koga glumac trenutačno ljubi.