Claudia Schiffer je mislila da će proći nekažnjeno zbog svoje slave.


Slavna manekenka našla se u nezgodnoj situaciji. Htjela je nesmetano uživati u pogledu ispred svoje kuće na otoku Mallorca, ali su joj u tome smetala dva stara susjedova bora. Claudia se domišljato sjetila kako će 10 metara visoka stabla jednostavno srušiti i time će njezin problem biti zauvijek riješen.

Vezani članci Claudia Schiffer (Foto: AFP) Claudia Schiffer u 48. godini pozirala gola u čast prve objavljene naslovnice: "Starost treba slaviti" Claudia Schiffer i David Copperfield (Foto: AFP) Tad najpopularniju ženu svijeta osvojio je na čaroban način, a onda se saznalo da je susret namjestio i platio

Claudia je naišla na otpor Wilhelm Webera, inače bivšeg menadžera vozača Formule 1 Michaela Schumachera, koji je manekenki jasno dao do znanja da ne smije dirati njegova stabla. Claudia se u potpunosti oglušila na njegov zahtjev što je Webera itekako razljutilo.

'Posjekla mi je dva stara bora visoka deset metara jer su joj blokirala pogled. Upozorio sam je da ih ne dira, ali nije je bilo briga', rekao je Weber koji je pravdu odlučio potražiti na sudu, piše Daily Mail.

Tužio je obitelj Schiffer, a lijepa Claudia se za sada nije oglasila o cijelom slučaju