Opa!

Prorez iznad bokova kakav još nismo vidjeli, a i gornji dio haljine otkrivao je više od očekivanog!

Ciara (Foto: AFP) Ciara (Foto: AFP) Afp 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ciara (Foto: AFP) Ciara (Foto: AFP) Ciara (Foto: Profimedia) Ciara (Foto: AFP) Ciara (Foto: AFP) Ciara (Foto: Profimedia) Ciara (Foto: Profimedia) Ciara i Future (Foto: Instagram) Ciara i Russell Wilson (Foto: Instagram) Ciara i Russell Wilson (Foto: Instagram) +2 Ciara (Foto: Instagram) Galerija

Ciara je bila jedna od gošća zabave koja je održana u Hollywoodu u organizaciji modnog časopisa Elle.

Američka pjevačica Ciara zablistala je na crvenom tepihu jednog modnog događanja u organizaciji časopisa ELLE, kojim je prošetala u bijeloj haljini ispod koje nije nosila donje rublje.

Pogledaj i ovo showbuzz Jako nezgodno Jedan krivi pokret i pokazale bi previše: Najriskantnija izdanja i previsoki prorezi o kojima se pričalo

35-godišnja pjevačica zavodljivo je pozirala u bijeloj haljini s prorezom do bedra, a uz to su joj se jasno nazirale i grudi, pa je prisutnima u takvom izdanju malo toga ostavila mašti. Poznato je kako se nakon rođenja trećeg djeteta trudila skinuti višak kilograma koji su joj ostali od trudnoće, a sudeći prema najnovijim fotografijama, to joj je i pošlo za rukom.

Na Instagramu se ljetos pohvalila da je dostigla željeni cilj te je u uskoj kožnoj kombinaciji pokazala novu figuru.

"Zbogom zadnjih pet kilograma na kojima sam radila posljednjih pet tjedana. Pozdrav mojoj kilaži prije trudnoće", napisala je tada te otkrila i da je sveukupno smršavjela čak 18 kilograma.

Ciara je na svjetskoj glazbenoj sceni od ranih 2000-ih, a od početka karijere poznata je po svojem seksepilu i zavodljivim plesnim pokretima. Od 2016. godine u braku je sa sportašem Russellom Wilsonom, s kojim ima četverogodišnju kćerkicu Siennu Princess i desetomjesečnog sina Wina Harrisona, dok iz propale veze s reperom Futureom ima i sedmogodišnjeg sina Futurea Zahira, kojega je njezin suprug prihvatio kao svojeg.

Russell je Ciari i vratio vjeru u ljubav nakon što je prekinula zaruke s Futureom, koji ju je varao, a u medijima često ističe kako je znao da je pjevačica ona prava čim ju je upoznao.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 1 Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 2 +0 Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 3 Celebrity Mladi gradonačelnik imao aferu s popularnom srpskom pjevačicom, ona to ne želi demantirati, a njegova djevojka je bijesna?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene