Seksi izrezi

Pjevačica uskočila u dekoltiranu haljinu pa pozirala s mužem koji ju je spasio od ljubavnog brodoloma

Ciara (Foto: AFP) Ciara (Foto: AFP) Afp 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ciara (Foto: AFP) Ciara (Foto: AFP) Ciara (Foto: AFP) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Ciara (Foto: AFP) Ciara i Russell Wilson (Foto: Instagram) Ciara i Future (Foto: Instagram) Ciara i Future (Foto: Instagram) +3 Ciara (Foto: Profimedia) Galerija

33-godišnjoj Ciari ona je stajala savršeno, jer ipak se radi o vlasnici jednog od najboljih tijela u showbussinessu.

U Los Angelesu se u srijedu održala dodjela ESPYS nagrada za postignuća u sportu.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

A kao i uvijek, na crvenom tepihu najviše su pažnje privukle poznate dame, u prvom redu glumice Gabrielle Union i Elle Fanning te pjevačica Ciara koja je ukrala gotovo svu.

To je mogla zahvaliti izboru haljine koja je neodoljivo podsjećala na onu koju je nedavno nosila i 38-godišnja reality zvijezda Kim Kardashian, iako je Ciarina ipak bila ukusnija. 33-godišnjoj ljepotici ona je stajala savršeno, jer ipak se radi o vlasnici jednog od najboljih tijela u showbussinessu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara) on

Ipak, pjevačica se itekako namučila vratiti liniju nakon rođenja drugog djeteta, odnosno prvog kojeg je dobila sa suprugom, NFL zvijezdom Russellom Wilsonom s kojim je ljubavnu sreću pronašla nakon bolnog prekida s reperom Futureom s kojim ima sina.

Podsjetimo, Future je kleknuo pred svoju partnericu, no zatim se saznalo kako ju vara na sve strane. Naravno, pjevačica je otkazala vjenčanje, a što je najgore, nekoliko dana prije pozirala je za jedan časopis u vjenčanici, ushićeno pričajući o svom važnom danu.

Ipak, lažljivi reper umjesto da se pokaje, blatio je svoju bivšu partnericu gdje god je stigao, ali i njezinog supruga koji je njihovog sina prihvatio kao svog.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara) on

Navodno se niti ne brine o njemu, no pjevačica je uvijek sve stoički podnosila te nije odgovarala na provokacije, osim neodoljivim fotografijama svoje sretne obitelji.

Tako to rade dame, a tko je još bio na spomenutom događanju, pogledajte u našoj galeriji. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dom Chrisa Hemswortha (Foto: Profimedia) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) +5 Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Celebrity Megavila od 20 milijuna dolara: Pogledajte velebno zdanje u koje se uskoro useljava slavna obitelj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene