33-godišnjoj Ciari ona je stajala savršeno, jer ipak se radi o vlasnici jednog od najboljih tijela u showbussinessu.

Galerija


U Los Angelesu se u srijedu održala dodjela ESPYS nagrada za postignuća u sportu.

Vezani članci Kim Kardashian - 3 Obećala da se više neće skidati, no nije izdržala pa je objavila seriju fotki na kojima je polugola Megan Barton-Hanson Reality zvijezda se sredila pa samu sebe usporedila s Kim Kardashian: "Kanye me uvijek podržava"

A kao i uvijek, na crvenom tepihu najviše su pažnje privukle poznate dame, u prvom redu glumice Gabrielle Union i Elle Fanning te pjevačica Ciara koja je ukrala gotovo svu.

To je mogla zahvaliti izboru haljine koja je neodoljivo podsjećala na onu koju je nedavno nosila i 38-godišnja reality zvijezda Kim Kardashian, iako je Ciarina ipak bila ukusnija. 33-godišnjoj ljepotici ona je stajala savršeno, jer ipak se radi o vlasnici jednog od najboljih tijela u showbussinessu.

Ipak, pjevačica se itekako namučila vratiti liniju nakon rođenja drugog djeteta, odnosno prvog kojeg je dobila sa suprugom, NFL zvijezdom Russellom Wilsonom s kojim je ljubavnu sreću pronašla nakon bolnog prekida s reperom Futureom s kojim ima sina.

Podsjetimo, Future je kleknuo pred svoju partnericu, no zatim se saznalo kako ju vara na sve strane. Naravno, pjevačica je otkazala vjenčanje, a što je najgore, nekoliko dana prije pozirala je za jedan časopis u vjenčanici, ushićeno pričajući o svom važnom danu.

Ipak, lažljivi reper umjesto da se pokaje, blatio je svoju bivšu partnericu gdje god je stigao, ali i njezinog supruga koji je njihovog sina prihvatio kao svog.

Navodno se niti ne brine o njemu, no pjevačica je uvijek sve stoički podnosila te nije odgovarala na provokacije, osim neodoljivim fotografijama svoje sretne obitelji.

Tako to rade dame, a tko je još bio na spomenutom događanju, pogledajte u našoj galeriji. 

Megavila od 20 milijuna dolara: Pogledajte velebno zdanje u koje se uskoro useljava slavna obitelj!