Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slovenci su oduševljeni posjetom legendarnog Chuck Norrisa.


Posjet američkog glumca Chucka Norrisa Ljubljani oduševio je Slovence zbog besplatne dodatne promocije domovine Melanije Trump na američkom turističkom tržištu, a nisu izostali niti uobičajeni vicevi o "nadnaravnim" sposobnostima 77-godišnjeg majstora borilačkih vještina.

Vezani članci Slika nije dostupna Znate ih kao glumce, no oni imaju tajnu prošlost! Slika nije dostupna Misterij koji muči Hollywood! Gdje su nestali?

Da se ovih dana doista nalazi u Ljubljani Norris je potvrdio objavom dviju fotografija na društvenim mrežama. Fotografirao se sa suprugom Genom i dvojicom prijatelja u jednom restoranu u ljubljanskom starom gradu, te na vidikovcu iznad grada.

 

 

A post shared by Chuck Norris (@chucknorris) on

''Divan grad i divni ljudi'', napisao je Norris uz fotografije na Instagramu i Facebooku.

Na slovenskim društvenim mrežama pojavile su se brojne šale i komentari vezani uz legendu o svemoćnom i nepobjedivom Chucku Norrisu i razlozima zašto je došao u Sloveniju.

Korisnici tako navode da je Chuck Norris stigao kako bi zamijenio policiju u kontroli šengenske granice ili se obračunao s ljubljanskim zmajem, simbolom slovenske prijestolnice. (Hina)