Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mjeseca dana prije dolaska u kina, Interstellar, koji slovi za najtajanstveniji blockbuster godine, fanovima je napokon otkrio više detalja svoje intrigantne radnje.


INTERSTELLAR - Matthew McConaughey je prvi međuzvjezdani putnik

Od početka je svima bilo jasno da se ne radi o klasičnom znanstveno-fantastičnom spektaklu, no režiser i koscenarist Christopher Nolan (serijal Vitez tame) tek je rano jutros u javnost pustio trailer u kojem se možemo podrobnije upoznati s novom uspješnicom njegove radionice.

Vezani članci Slika nije dostupna Gorko plakao dok je gledao Dunkirk: Sudionik te krvave bitke poručio čovječanstvu što ga ide Slika nije dostupna Je li moguće preživjeti na Marsu? Samo jedan čovjek ima odgovor

INTERSTELLAR nas kroz priču o bivšem pilotu Cooperu (Matthew McConaughey), koji živi u vrijeme kada su ljudskoj vrsti dani na Zemlji odbrojeni, vodi preko granica Sunčevog sustava u neotkrivene svjetove koje slavni oskarovac istražuje zajedno s astronautkinjom Brand (Anne Hathaway, dobitnica Oscara 2013. za film Jadnici).

No, potraga za novim domom čovječanstva osim riskantnog putovanja uključuje i utrku s vremenom kao i neizvjestan povratak koji otvara pitanje što će zateći na Zemlji ako se na nju uopće i uspiju vratiti.

Saznajte više u traileru kojeg ekskluzivno predstavljamo.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook