57-godišnji glumac Christopher Meloni najpoznatiji je po ulozi detektiva u seriji "Zakon i red".

Galerija


Markantni glumac danas ima 57 godina.

Vezani članci Meghan Markle (Foto: Profimedia) Televizijski partner Meghan Markle potvrdio: "Više je nego očito da je ona i dalje dio serije" Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Profimedia) Najpoznatiji televizijski blizanci objavili prvu zajedničku fotografiju nakon 20 godina: "Vratili smo se!"

Radi se o Christopher Meloniju, televizijskom glumcu koji je najpoznatiji po ulogama u detektivskim serijama kao što su "Law & Order" i "NYPD Blue".

Christopher Meloni (Foto: Profimedia)
Christopher Meloni (Foto: Cau-Guerin/Press Association/PIXSELL) Foto: Cau-Guerin/Press Association/PIXSELL

A glumac se posljednjih dana nalazi u New Yorku na setu nove serije "Happy" koja se opisuje kao "znanstvena, crnohumorna i kriminalistička serija".

Upravo je zbog uloge glumac prošetao ulicama Velike jabuke u neprepoznatljivom izdanju u kojem je nosio samo košulju šarenog uzorka i čizme.

Christopher Meloni (Foto: Profimedia)
Christopher Meloni (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Košulja je jedva pokrila strateške dijelove, no kada je u jednom trenutku zapuhao vjetar, Christopher je pokazao malo više nego što je trebao.

Također, glumac je bio raščupan, crvenog lica i malo zapuštene brade, zbog čega nam je trebao koji trenutak da ga prepoznamo, no to samo znači kako je itekako predan poslu.