Christine Lampard supruga je trenera kluba Chelsea, a otkako je započela svoju TV karijeru pod povećalom je britanske javnosti zbog svojih veza.

Galerija


Britanska TV zvijezda i natjecateljica brojnih showova, Christine Lampard, prije nekoliko dana je priznala kako njezine prirodne kovrče nisu vidjele svjetlo dana 25 godina, a onda je sve odlučila promijeniti početkom ovoga tjedna dok je spremno pozirala fotografima u opuštenom izdanju.

41-godišnja voditeljica prošetala je Londonom u dugom kaputu s kavom u ruci, a nije se bunila dok su je snimali.

Lampard je inače britanskoj, ali i svjetskoj javnosti poznata po svojim brojnim televizijskim angažmanima, ali i privatnom životu. Rodom je iz Sjeverne Irske, a prije nego što se proslavila započela je vezu s hokejašem Curtisom Bowenom. Par je raskinuo 2003. godine, a ona se zaljubila u vlasnika jednog restorana Christiana Stokera.

Čak su se i zaručili, no ni ta ljubav nije uspjela. S poduzetnikom Markom Beirneom je hodala sve do 2009., a iste je godine upoznala i nogometaša Franka Lamparda.

Par je pred oltar stao 2015. godine, a Christine je posvojila njegove dvije kćeri. Prije dvoje godine objavili su da čekaju svoje prvo zajedničko dijete, a u rujnu 2018. Lampard je rodila kći Patriciju. Par izaziva pažnju gdje god se pojavi, a oboje su zanimljivi javnosti zbog poslova kojima se bave. Frank je inače trenutačno glavni trener kluba Chelsea.

Zbog jednog detalja svi su uvjereni da je Melania Trump kod kuće dok je na pojavljivanjima mijenja dvojnica