Christina Ricci bila je zvijezda sa svega 11 godina, a danas iza sebe ima brojna glumačka ostvarenja te je sretno udana žena i majka.

Galerija


Američka glumica Christina Ricci nedavno je navršila 40 godina.

Vezani članci Blanca Blanco Postala je poznata kad je ''slučajno'' pokazala previše, a sad se opet skinula, i to u čipkasti kompletić January Jones (Foto: Profimedia) Godinama skriva oca svog djeteta, no pet je glavnih sumnjivaca, od kojih su neki tada bili oženjeni

Svega 1,55 metra visoku glumicu upoznali smo u ulozi nemilosrdne djevojčice Wednesday u legendarnim filmovima o obitelji Addams kada je imala svega 11 godina.

Ricci je otad ostvarila brojne druge uloge, no još uvijek se najviše pamti po ovoj. Glumica se okušala i u produkciji, od 2013. godine sretno je udana žena, a od 2014. godine majka dječaka Freddieja.

Za kamermana Jamesa Heerdegena udala se u New Yorku godinu dana nakon što su se upoznali na setu. Prethodno je zamalo stala pred oltar s glumcem Owenom Benjaminom, s kojim se zaručila ubrzo nakon upoznavanja, no prekinuli su samo dva mjeseca kasnije.

Među njezinim su bivšim partnerima i njezini kolege Chris Evans, Adam Goldberg, Johnny Depp, ali i kontroverzni glazbenik Moby. No vratimo se još kratko na njezinu karijeru.

Dok je glumicu publika obožavala, kritika joj nije bila previše naklonjena, no to ju nije spriječilo da se bavi onime što najviše voli. Jedina nazovimo ju "mrlja" u njezinoj dugogodišnjoj karijeri bila je svađa sa slavnom udrugom za zaštitu životinja PETA.

Naime, slavna udruga jedne ju je godine stavila na sam vrh najgore odjevenih slavnih dama te joj poslala pismo, nakon čega je prestala nositi krzno. Također, za nju je poznato kako u kući nema niti jednu biljku, jer ih se - boji.

Kako je izgledala njezina fizička transformacija iz obitelji Addams do danas, pogledajte u našoj galeriji. 

Prije 10 godina bila je siromašna domaćica, a danas je milijunašica koja više ne nalikuje na sebe