'Bogovi i kraljevi'

Čovjek koji se drznuo suprotstaviti cijelom jednom carstvu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pitanje koje se pojavilo u medijima tiče se više karizmatičnog Christiana Balea koji tumači naslovnu ulogu Mojsija.

Možda posljednji hollywoodski režiser staroga kova koji se s guštom upušta u komplicirane produkcije koje uključuju masovne scene bitaka i široke panorame antičkih gradova snimane iz zraka, Ridley Scott, potvrdio nam je u novom traileru za film EGZODUS: BOGOVI I KRALJEVI da ćemo ovoga Božića uživati u još jednom remek-djelu sedme umjetnosti.

Pogledaj i ovo The Pale Blue Eye Odličan detektivski triler Na trenutke jeziva, čudna priča s odličnim zapletom na kraju, koji vam nećemo odati

Film 'Drakula neispričana priča' u jednom danu pogledalo 2149 gledatelja!

No, nitko manje ni ne očekuje od ovog nagrađivanog 77-godišnjaka koji je jednu od najpoznatijih starozavjetnih priča usprkos iznimno složenoj i raskošnoj produkciji uspio snimiti u samo 74 dana (tijekom kojih je, doduše, cijelo vrijeme radilo šest 3D kamera!). Pitanje koje se pojavilo u medijima tiče se više karizmatičnog Christiana Balea koji tumači naslovnu ulogu Mojsija. Kompleksnije nego ikada portretiran čovjek koji se drznuo suprotstaviti cijelom jednom carstvu koliko god da je originalno predstavljen publici sa svim svojim unutarnjim borbama i ljudskim manama ne može izbjeći usporedbe s legendarnim Charltonom Hestonom.

No i najveći sumnjičavci nakon odgledanog službenog trailera koji je upravo pušten u javnost slažu se da je mladi oskarovac na kojem počiva cijeli film više nego sjajno odigrao svoju ulogu udahnuvši potpuno novi život židovskom osloboditelju koji je svoj narod izveo iz egipatskog ropstva.

U filmu EGZODUS: BOGOVI I KRALJEVI od 18. prosinca u kinima ćemo gledati i Joela Edgertona, Sigourney Weaver, Aarona Paula te Bena Kingsleyja.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene