Chrissy Teigen zaposlena je mama, no njezine mališane zasjenila je njezina odjevna kombinacija.

Galerija


33-godišnja manekenka nedavno se uvukla u nemilosrdni Twitter rat s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom.

Vezani članci Chrissy Teigen Zadovoljna je: Valjajući tijesto, ponosno pokazala kako izgleda nakon operacije smanjenja grudi Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Nedavno proslavila bizarnu godišnjicu povećanja grudi, a sada ih je ipak odlučila smanjiti

Chrissy Teigen, poznata i kao supruga glazbenika Johna Legenda, posljednjih dana opako ratuje s Donaldom Trumpom na društvenim mrežama. Sve je počelo kad je on izabran za predsjednika i kad mu je manekenka svjetski spustila pred milijunima sljedbenika na spomenutoj društvenoj mreži.

Naime, Donald koji je također vrlo aktivan na mrežama, tada je objavio tweet u kojem obećava da će "iskorijeniti zlo iz Amerike", na što mu je urnebesno smiješna manekenka odgovorila "u redu, u koje vrijeme da ti pozovemo taksi?" A sad je Donald prvi napao bračni par Legend, nazvavši Johna dosadnim, a nju "suprugom s prljavim ustima". Pitate se zašto?

Trump smatra kako je bračni par preuzeo njegovu zaslugu za reformu zatvorskog sustava u Americi koja je u tijeku. Trump nije trebao čekati predugo na odgovor lijepe manekenke koja je poznata po tome da baš i nema dlake na jeziku.

"Luna, sjećaš se one noći prije nego si krenula u vrtić? Kad ti je mama izrađivala natpis i kad je pi***ca i đu**e od predsjednika imao svoj deveti živčani slom tog dana?", napisala je uz fotografiju na kojoj kredom ispisuje natpis na ploči.

Unatoč javnom ratu s predsjednikom, Chrissy ne zaboravlja na brojne poslovne obaveze, a na posljednju je povela i svoju djecu. No neodoljive mališane zasjenila je njezina odjevna kombinacija - traper kombinezon koji je bio raskopčan gotovo do pupka i koji je jasno otkrio kako manekenka ispod njega ne nosi grudnjak.

Chrissy je poznata i po tome što nema problema s golotinjom, no njezine grudi pokrenule su popriličnu raspravu na internetu.

U našoj galeriji odmah ćete shvatiti zašto, no manekenku nisu uzrujali takvi komentari.  

Nina obara s nogu u neobično seksi izdanju u kakvom je nemamo često prilike vidjeti