Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Želi li Chrissy Teigen novom fotografijom poručiti nešto Hughu Hefneru?


Manekenka Chrissy Teigen objavila je fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj jedino što ima na sebi jesu - zečje uši.

Dok su zvijezde slavile, ona im se rugala na Twitteru!

Vezani članci Chrissy Teigen i John Legend Chrissy Teigen izašla na spoj sa suprugom, a nitko nije primijetio da je čitavu večer šetala u poderanoj haljini Sharon Stone Zvijezde prijete da će pobjeći iz Amerike ako Trump osvoji drugi predsjednički mandat, popis poznatih imena sve je duži

'Naporno radim', napisala je u komentaru, a fotografiju je podijelila i na Twitteru. Tako je njezina objava ponovno izazvala brojne reakcije obožavatelja. No, nisu svi komentari bili pozitivni. Jedan je obožavatelj komentirao: 'Ti si udana žena. Pokrij se ili pronađi neki drugi način na koji ćeš privući pozornost koju toliko želiš.'

Umjesto ignoriranja negativnog komentara, Teigen je iskoristila priliku i odgovorila na kritiku.

Supruga Johna Legenda već je ranije priznala za E!News kako joj se zna dogoditi da odgovori prije nego što promisli o odgovoru.

'Ražestim se pa kažem stvari koje u tom trenutku osjećam, a poslije se pitam zašto sam to napravila', objasnila je. 'Stalno žalim zbog nečeg. Nikada ne žalim zato što nešto nisam rekla. Uvijek žalim samo za onim što sam rekla', dodala je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook