Chrissy Teigen i John Legend u stabilnom su braku od 2013. godine.

Galerija


Oni su jedan od najstabilnijih i najomiljenijih holivudskih parova.

Vezani članci Julianne Hough i Brooks Laich Nakon bombastične objave o razvodu, holivudski par jednom fotografijom demantirao sve ružne glasine Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Slavna manekenka bez dlake na jeziku: ''S današnjim mužem spavala sam na prvom spoju''

Radi se o manekenki Chrissy Teigen i glazbeniku Johnu Legendu koji su u stabilnom braku od 2013. godine kada su se vjenčali na talijanskom jezeru Como.

Zaruke su se dogodile 2011. godine, a par je tada već bio zajedno 4 godine, jer je manekenka u njegov život ušla 2007. godine na setu njegovog spota "Stereo". Par ima dvoje djece, kćerkicu Lunu Simone i sina Milesa Theodorea, a izgledaju sretno i zaljubljeno kao i prvog dana.

Manekenka je posebno zabavni dio ovog para te je često brutalno iskrena o njihovom odnosu, a nije joj ni strano javno trolanje vlastitog supruga koji je upravo njoj posvetio prekrasnu baladu "All of Me".

Tako je Chrissy jednom prilikom otkrila kako je s Johnom spavala na prvom spoju te kako je u početku njihove veze bila jako ljubomorna. Posebno joj je u sjećanju ostala jedna djevojka koja je glumila u Legendovom spotu.

"Svi muškarci sa seta komentirali su koliko je lijepa, a ona je bila jedna od glavnih djevojaka u videu. Čak su me pitali zar nije prekrasna? A ja sam bila bezobrazna. Iskreno, bila sam mlada i razmaženo derište", priznala je, no glazbenik je više puta istaknuo kako je ona baš sve što je mogao poželjeti.

Vesela obitelj posljednjih se dana nalazi u meksičkom odmaralištu Cabu gdje su odlučili proslaviti njezin 33. rođendan.

Par čitavo vrijeme nije skidao osmijehe s lica, čime vraćaju vjeruju u pravu ljubav, čak i u "okrutnom" Hollywoodu.