Chris trenutačno ljubi 10 godina mlađu Katherine Schwarzenegger, kćer slavnog Arnolda.

Galerija


On je jedan od najpoželjnijih glumaca u Hollywoodu.

Vezani članci Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Ako glumac ne bude dobar prema novoj curi, njezin slavni tata ga može prebiti i to doslovno Chris Pratt (Foto: Instagram) Zaručio je kćer Arnolda Schwarzeneggera, a onda na momačkoj pitao striptizetu želi li se udati za njega

Radi se o 39-godišnjem Chrisu Prattu, koji je poznat po seksi mišićima za potrebe filmova kao što su "Guardians Of The Galaxy", "Avengers" i "Jurassic World: Fallen Kingdom" te po propalom braku s kolegicom Annom Faris.

Chris i Anna upoznali su se 2007. godine na setu filma "Take Me Home Tonight", u kojem je ona, zanimljivo, glumila njegovu simpatiju. Par se zaručio nešto više od godinu dana nakon upoznavanja, a vjenčanje je održano 2009. godine na Baliju.

Sinčić Jack stigao je 2012. godine, no rođen je devet tjedana ranije s manje od 2 kilograma. Srećom, Jack je pokazao da je jači od svih nedaća.

Par je godinama slovio za jedan od najslađih i najstabilnijih u Hollywoodu, a onda je stiglo ljeto 2017. godine, kada je otkrio da se razvodi. Ubrzo nakon toga Anna je uhvaćena s drugim, a u ljeto 2018. godine otkriveno je i kako je Chris pronašao novu djevojku.

Radi se o 29-godišnjoj Katherine Schwarzenegger, kćeri glumca Arnolda Schwarzeneggera i Marie Shriver, a par više ne skriva koliko se voli.

Golupčići su nedavno pobjegli u meksički Cabo, gdje su dočekali Novu godinu, a paparazzi su uspjeli snimiti glumca bez majice i napraviti pravi internetski hit od njega.

Naime, obožavatelji su poludjeli za njegovim, kako ga nazivaju, "tijelom tatice", a internet su preplavili razni zabavni komentari. "Tatica tijelo Chrisa Pratta je bolja verzija Chrisa Pratta", samo je jedan od njih.

Navodno je glumca s kćeri upoznala upravo Maria, a čini se kako nije pogriješila.

Sjećate li se ove scene? Pogledajte kako danas izgleda glumica iz filma koji ju je proslavio 1994. godine

Zanosna crnka pokazala dekolte za koji javnost godinama nagađa je li prirodan

Oni žele ići na Eurosong: Ovo su neka od imena koja su se prijavila i idu u borbu za Izrael?