Chris Hemsworth objavio je vijest da se povlači iz svijeta glume na jedno duže razdoblje.

Galerija


Chris Hemsworth jedan je od najslavnijih holivudskih glumaca, nedavno smo ga imali prilike gledati u hit filmu koji je oborio sve rekorde "Avengers: Endgame", a sada je svojom najnovijom odlukom koju je donio šokirao obožavatelje i svijet filma.

Vezani članci Goran Višnjić (Foto: Dusko jaramaz/Pixsell) Goran Višnjić od doktora u "Hitnoj službi" postao "General": Po kojoj ulozi vi pamtite slavnog glumca? Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Megavila od 20 milijuna dolara: Pogledajte velebno zdanje u koje se uskoro useljava slavna obitelj!

Naime, godinu dana nakon što se vratio snimanju, 35-godišnji Chris odlučio se povući iz svijeta showbusinessa i napustiti Hollywood na neko duže vrijeme. Razlog povlačenja je njegova obitelj, odnosno želja da više vremena provode kod kuće s 42-godišnjom suprugom, također glumicom, Elsom Pataky i njihovo troje djece.

Za The Daily Telegraph izjavio je kako planira više vremena provesti u australskom Byron Bayu gdje živi proteklih pet godina i gdje je izgradio velebno zdanje novog doma, točnije luksuznu vilu s velikim dvorištem u blizini oceana, vrijednu 7,2 milijuna dolara. Njezina je gradnja izazvala nelagodu lokalnog stanovništa koje je bilo zabrinuto zbog uništavanja okoliša ali i samog izgleda.

"Ove godine vjerojatno više neću ništa snimati. Jednostavno želim biti kod kuće s djecom. Trenutno se svi nalaze u vrlo važnoj dobi. Još uvijek su maleni ali svjesniji su da me nema nego su prije bili", objasnio je Chris svoje razloge.

Da odluku nije ishitreno donio i da je duže vremena razmišljao o tome, svjedoči njegov intervju za GQ magazin od prošlog ljeta, kada je priznao da mu razdvojenost od obitelji sve češće teže pada. Dodao je i kako njegova, tada 7-godišnja, kći India Rose prolazi kroz posebno teško razdoblje nakon što se moraju rastati te da mu samom predstavlja popriličan stres.

Chris i Elsa vjenčali su 2010. godine, nakon manje od godinu dana veze. Nakon što su dobili troje djece, obitelj se preselila iz Los Angelesa u Byron Bay 2014. godine.

Nije zapamtio pravila ponašanja: Trump tijekom susreta s kraljicom prekršio protokol i osramotio se