Bivši suprug JLo

Svoju 23 godine mlađu djevojku ne ispušta iz ruku!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevač Marc Antonhy i nasljednica Topshopa Chloe Green bili su jedan od elegantnijih parova na dodjeli nagrade Grammy

22-godišnja Chloe Green izgledala je sofisticirano u dugoj crnoj satenskoj haljini sa zlatnim detaljima te s raskošnom clutch torbicom. Iako je od svojeg odabranika mlađa čak 23 godine, izgleda kako poznatom paru razlika ne smeta.

Pogledaj i ovo Taylor Swift obara sve rekorde! Ova žena srušila je internet nakon što je njezina objava u samo pet minuta skupila više od 2,2 milijuna lajkova!

Grammy 201: Pjevačica Lorde osvojila Grammy za hit godine 'Royals'

Njezin dečko, 45-godišnji Marc Anthony, bio je jednako elegantan u crnom odjelu upotpunjenom crnom kravatom i ulaštenim cipelama iste boje.

Prije pohoda na crveni tepih, uzbuđena Chloe je na svom Twitteru objavila fotografiju haljine koju je njena stilistica Shayoon odabrala za probu. 'Vrijeme je za odabir haljine, hvala prekrasnoj Shyaoon. Imam sve ove opcije', napisala je presretna Chloe.


Inače, par Green – Anthony prvi je put povezan početkom prošle godine nakon čega su prekinuli, pa se nakon dva mjeseca ponovno pomirili.

Ubrzo nakon toga, Marc je dobio odobrenje veze s mladom ljepoticom od njezina oca Phillipa koji je ujedno i njegov prijatelj, biznismen i vlasnik Topshopa, BHSa i Dorothy Perkinsa.

Zgodan Anthony poznat je i po braku s Jennifer Lopez s kojom ima dvoje djece, a iz prijašnjih veza s Debbie Rosado i Miss Universe Dayanarom Torres ima još troje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene