Charlotte Casiraghi zaručila se za producenta Dimitrija Rassama.

Galerija


Glamurozna unuka legendarne Grace Kelly zaručila se za producenta Dimitrija Rassama. Par je stigao na humanitarni bal u Monacu, gdje su potvrdili zaruke. Prelijepa Charlotte Casiraghi zaručila se za Dimitrija nakon godinu dana veze. Djevojka je pokazala dijamantni prsten, a oboje su blistali.

Vezani članci Grace Kelly i princ Rainier III Osvojila je Hollywood, ali je već s 26 godina odustala od glume zbog ljubavi s princom, a svojom je pojavom ispisala modernu povijest Tereza Kesovija - 2 Tereza Kesovija otkrila što joj je nekoć rekla princeza Grace Kelly kad je predstavljala Kneževinu Monaco!

Zadovoljna izborom je i njezina mama Caroline, koja je na bal stigla u društvu modnog dizajnera Karla Lagerfelda. Navodno će se vjenčati ovog ljeta, i to na Siciliji. Humanitarni događaj bio je prilika da se potvrdi sretna vijest, ali i oda još jednom počast nikad prežaljenoj princezi Grace.

Upravo u njezinu čast pokrenula je spomenuta humanitarna udruga, koja nosi i njezino ime. Charlotte je od svoje bake naslijedila ljepotu i eleganciju, a pokazala je to i na gala večeri, noseći kreaciju Yves Saint Laurenta.

Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) - 7
Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) - 1 Foto: Profimedia