Lijepo joj je ovdje

Holivudska ljepotica objavila fotografiju iz Hrvatske i poručila kako ne želi otići iz nje

Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron na Hvaru (Foto: Facebook) Charlize Theron i Seth Rogen (Foto: Youtube Screenshot) Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron (Foto: Instagram) +1 Charlize Theron (Foto: AFP) Galerija

Charlize Theron na svom je profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija iz Dubrovnika.

Holivudska glumica Charlize Theron odmara u Lijepoj Našoj, ovih dana boravi u Dubrovniku odakle je objavila i fotografiju na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Jake Bon Jovi (Foto: Instagram) Kakva reklama za nas! Bon Jovi nije objavio nijednu fotku iz Lijepe Naše, no njegov je sin oduševljen: "Ja sam sada Hrvat"

U Hrvatsku je stigla u društvu posvojene kćeri August i prijateljica, s kojima je pozirala u opuštenom izdanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

"Bezuvjetna ljubav", napisala je glumica uz fotografiju na kojoj se smješi s prijateljicima. Uz nju objavila je fotografiju kćeri, mora i zidina te priznala kako ne žele otići pa možemo zaključiti kako odmor provode kraju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

44-godišnja Charlize boravila je i na Hvaru gdje je posjetila jedan luksuzni restoran koji se na društvenim mrežama pohvalio posjetom holivudske zvijezde.

"Wooow, onaj osjećaj kad ti Charlize Theron kaže da je bilo nevjerojatno" napisali su uz fotografiju s njom.

Glumicu na najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu prati 4,3 milijuna obožavatelja pa su njezine posljednje objave sjajna reklama za našu zemlju. 

Osim 3-godišnje August koju je posvojila u kolovozu 2015. godine, Charlize je samohrana majka posvojenog 7-godišnjeg dječaka Jacksona iz rodne joj Južnoafričke Republike i koji na odmoru u Hrvatskoj nije viđen. Glumica inače svaki svoj slobodni trenutak provodi u  njihovu društvu, a nedavno je priznala i kako Jacksona odgaja kao djevojčicu.

"I ja sam mislila da je dječak. Dok me nije pogledala s 3 godine i rekla: 'Nisam dječak!', otkrila je glumica u intervjuu za The Daily Mail.

I prije službenog priznanja Jacksona se često moglo vidjeti u haljinama i suknjama te s pletenicama, zbog čega je glumica čak bila na udaru kritika javnosti, no nikada se na njih nije obazirala. "Sada odgajam dvije lijepe kćeri", zaključila je te dodala da se neće miješati u njihov život jer želi da se one same "pronalaze". 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) +7 David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Prijateljima se hvalio da će ju oženiti i prije nego ju je upoznao: 22 godine kasnije ljubav još cvjeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene