Charlize Theron na svom je profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija iz Dubrovnika.

Galerija


Holivudska glumica Charlize Theron odmara u Lijepoj Našoj, ovih dana boravi u Dubrovniku odakle je objavila i fotografiju na svom profilu na Instagramu.

Vezani članci Dubrovnik Tri slučaja britanskog soja koronavirusa potvrđena u Dubrovniku i Konavlima Opća bolnica Dubrovnik U jednoj županiji uvedene strože mjere, ali se smanjuju cijene PCR testiranja na vlastiti zahtjev

U Hrvatsku je stigla u društvu posvojene kćeri August i prijateljica, s kojima je pozirala u opuštenom izdanju.

"Bezuvjetna ljubav", napisala je glumica uz fotografiju na kojoj se smješi s prijateljicima. Uz nju objavila je fotografiju kćeri, mora i zidina te priznala kako ne žele otići pa možemo zaključiti kako odmor provode kraju.

44-godišnja Charlize boravila je i na Hvaru gdje je posjetila jedan luksuzni restoran koji se na društvenim mrežama pohvalio posjetom holivudske zvijezde.

"Wooow, onaj osjećaj kad ti Charlize Theron kaže da je bilo nevjerojatno" napisali su uz fotografiju s njom.

Glumicu na najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu prati 4,3 milijuna obožavatelja pa su njezine posljednje objave sjajna reklama za našu zemlju. 

Osim 3-godišnje August koju je posvojila u kolovozu 2015. godine, Charlize je samohrana majka posvojenog 7-godišnjeg dječaka Jacksona iz rodne joj Južnoafričke Republike i koji na odmoru u Hrvatskoj nije viđen. Glumica inače svaki svoj slobodni trenutak provodi u  njihovu društvu, a nedavno je priznala i kako Jacksona odgaja kao djevojčicu.

"I ja sam mislila da je dječak. Dok me nije pogledala s 3 godine i rekla: 'Nisam dječak!', otkrila je glumica u intervjuu za The Daily Mail.

I prije službenog priznanja Jacksona se često moglo vidjeti u haljinama i suknjama te s pletenicama, zbog čega je glumica čak bila na udaru kritika javnosti, no nikada se na njih nije obazirala. "Sada odgajam dvije lijepe kćeri", zaključila je te dodala da se neće miješati u njihov život jer želi da se one same "pronalaze". 

Prijateljima se hvalio da će ju oženiti i prije nego ju je upoznao: 22 godine kasnije ljubav još cvjeta