Opet se s razlogom 'poružnila'

Kakva transformacija! Prekrasna glumica u izdanju u kakvom je još nismo vidjeli

Charlize Theron (Foto: Profimedia) - 4 Charlize Theron (Foto: Profimedia) - 4 Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron (Foto: Profimedia) - 4 Charlize Theron (Foto: Profimedia) - 3 Charlize Theron (Foto: Profimedia) - 2 +0 Charlize Theron (Foto: Profimedia) - 1 Galerija

Umorna, neispavana, blijeda... Slika je to koju nismo navikli vidjeti kad je u pitanju Charlize Theron. No, kad se transformira za potrebe uloge - često nas dovede u stanje nevjerice.

Charlize Theron karizmatična je ljepotica i majka dvoje djece - sina Jacksona i kćerkice August. No, u ovom izdanju je nikad nismo vidjeli. Lijepa glumica poznata je po besprijekornim pojavljivanjima na crveni tepih, a odlična je i u ležernim varijantama. Poznata je i po glumačkim transformacijama, a ovog puta sjajno je utjelovila lik umorne majke troje djece.

Pogledaj i ovo Charlize Theron (Foto: Getty Images) Traumatična djetinjstva Priča o bogatima i slavnima koji su svoje živote započeli u najvećem siromaštvu ili pod okriljem obiteljskog nasilja

42-godišnjakinja trenutno snima komediju "Tully", koja vjerno prikazuje sve izazove kroz koje majke danas prolaze. Film izlazi uskoro, a na platnu ćemo vidjeti nešto neugledniju i izmoreniju Charlize. Nije ovo prvi put da glumica za potrebe filma mijenja svoj izgled. Svojedobno je zbog uloge dobila skoro 20 kilograma, i to zbog uloge u filmu "Monster", u kojem je utjelovila serijsku ubojicu Aileen Wuornos.

Charlize Theron (Foto: Profimedia) - 1 Charlize Theron (Foto: Profimedia) - 1 Foto: Profimedia

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene