'Preskočio' je i veća imena

Voljeli ga ili ne - on je Christian Grey!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najiščekivanija filmska adaptacija, ona erotskog romana 'Pedeset nijansi sive', napokon je dobila glumačka imena koja će imati priliku utjeloviti glavne likove - Anastasiu Steele i Christiana Greya. No, nisu baš svi zadovoljni njihovim izborom!

Nakon što je jučer objavljeno da će Dakota Johnson i Charlie Hunnam utjeloviti Anastasiu Steele i Christiana Greya u filmskoj adaptaciji romana 'Pedeset nijansi sive', pripadnici društvenih mreža digli su se na noge. Nikako nisu zadovoljni izborom glumaca, a to se posebno odnosi na plavokosog ljepotana, 33-godišnjeg Charlieja Hunnama.

Upravo njega spominju u istom razočaravajućem kontekstu kao što je to bio slučaj s Benom Affleckom u ulozi Batmana.

'Film će biti totalno uništen. Pedeset nijansi će biti potpuna katastrofa', neki su od komentara na društvenim mrežama koji nikako ne idu u prilog glumcima.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Pedeset nijansi sive' Odabrani glumci za Pedeset nijansi sive - Dakota Johnson i Charlie Hunnam

>> Odabrani glumci za Pedeset nijansi sive - Dakota Johnson i Charlie Hunnam

No, voljeli ga ili ne, činjenica je kako je Charlie Hunnam zvijezda serije 'Sinovi anarhije' te se od malih nogu bavi glumom. Pojavljuje se i u filmskom hitu Pacific Rim. Kao konkurent za ovu ulogu spominjao se i veliki Ryan Gosling, no Charlie je ipak 'pobijedio'.

Zanimljivo je i kako ovaj glumac nije bio prvi izbor autorice romana E.L. James koja je kao Greya vidjela slavnog 'vampira' Roberta Pattinsona.

Dakota Johnson kao Anastasia

23-godišnja Dakota Johnson manje je poznata javnosti kao glumica, a više kao kći razvedenog para - Dona Johnsona i Melanie Griffith. No, ima ona iza sebe i glumačke angažmane poput onog u filmu 'Društvena mreža', gdje je glumila uz Justina Timberlakea.

Dakota je dobila ulogu Anastasie u oštroj konkurenciji kolegica Emme Watson i Imogen Poots.

Producenti filma izuzetno su zadovoljni odnosom ovo dvoje mladih glumaca.

'Između njih postoji nevjerojatna kemija. Upravo je to važno za uspjeh filma, naravno, jednako kao i talent glumaca i mogućnost prilagodbe jedno drugome. Potpuno je nebitno kako tko izgleda', komentirali su producenti negodovanja na izbor glumaca koja su preplavila društvene mreže.

 

Sviđa li vam se odabir glumca za ulogu Christiana Greyja?

  • Totalno!
  • Mislim da postoje i bolji glumci

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene