Chantel Jeffries i Drew Taggart zajedno su nekoliko mjeseci, a trenutačno uživaju u meksičkom Tulumu.

Galerija


Američka DJ-ica, glazbena producentica i glumica Chantel Jeffries i njezin dečko, glazbenik Drew Taggart, privlačili su znatiželjne poglede dok su uživali na plaži u meksičkom Tulumu. Ta meksička destinacija ove je sezone hit-odredište brojnih zvijezda koje traže bijeg od obaveza nakon blagdana, a mediji su prepuni zanosnih fotografija brojnih ljepotica u bikinijima.

Vezani članci Chantel Jeffries i Diplo Nju ne zanimaju muškarci bez statusa, a sada je upecala još jednog puno slavnijeg od sebe Chantel Jeffries (Foto: Instagram) Kopija slavne reality zvijezde juri samo utjecajne frajere i to ne skriva: "Status je najbitniji"

Ništa drugačije nije bilo ni kada se na plaži pojavila Chantel koja je u minijaturnom ružičastom bikiniju pokazala savršenu figuru. Par se u plićaku ljubakao te su vidno bili raspoloženi, a nisu se bunili ni na pažnju fotografa. Drew čitavo vrijeme nije skidao ruke sa svoje djevojke.

Glasine da su Chantel i Drew zajedno kružile su mjesecima, a ljepotica je sve potvrdila u srpnju ove godine na svom Instagramu. Osim Nove godine, par je ovoga tjedna proslavio i glazbenikov rođendan, povodom kojeg mu je djevojka posvetila dirljive riječi na društvenim mrežama.

"Zbog teme na ovom planetu imam osjećaj da sam kod kuće. Sretan ti rođendan i volim te jednako koliko volim i pite te sve dokle seže broj pi", napisala je Chantel na Instagramu.

Maja Šuput otkrila još detalja s putovanja u Dubai, elegantna haljina istaknula je njezin trudnički trbuh