Channing Tatum priznao da zbog viška kilograma neće sudjelovati u spektaklu "Magic Mike Live".

Galerija


Holivudski glumac Channing Tatum nekad je oduševljavao svojim isklesanim tijelom, mamio uzdahe žena i djevojka diljem svijeta, kod muškaraca izazivao zavist, naročito nakon filmova "Magic Mike" u kojem je glumio, no čini se da su ti dani daleko iza njega.

Vezani članci Slika nije dostupna Sada je službeno: On je najseksi muškarac na svijetu! Slika nije dostupna Žene ga obožavaju: Najseksi muškarac za 2012. je...

Naime, 39-godišnji Channing prilikom gostovanja u televizijskoj emisiji "Sunrise" otkrio je da neće nastupati u velikom showu "Magic Mike Live", koji će biti održan u Australiji sljedeće godine. I za to ima dobar razlog, koji se krije ni više ni manje nego u njegovu zaobljenu trbuščiću i višku kilograma koje je nakupio u posljednje vrijeme.

"Imam tijelo jednog pravog tate! Sada imam dijete i tako je kako je. Ne mogu više stalno biti u teretani, a sudjelovati u "Magic Mikeu" je posao na puno radno vrijeme. Ne radi se samo o vježbanju, tu je i poseban režim prehrane, sve. To postane životni stil", izjavio je Channing koji s bivšom suprugom Jennom Dewan ima 6-godišnju kćer Everly.

Channing je priznao kako je u formi uspio biti samo dok je trajalo snimanje filma jer čim su se kamere ugasile, na pameti mu je bilo samo jedno.

"Ono što ste vidjeli u 'Magic Mikeu' je kako izgledam dva tjedna. Čim se snimi posljednja scena, prvo pomislim gdje mogu najbrže pojesti cheeseburger", priznao je glumac.

Dodao je i da ostali članovi ekipe koji nastupaju u "Magic Mike Liveu" izgledaju poput olimpijaca tijekom cijele godine.

Show koji će sljedeće godine biti održan u Australiji uključuje 162 nastupa u Melbourneu i Sidneyju te Brisbaneu i Perthu. Channing im se neće pridružiti, ali Australke će moći uživati u razgolićenim nastupima 20 izvođača, među kojima je 15 najtalentiranijih muških plesača na svijetu.

Dečki iz Ženim sina morali su prihvatiti 'škakljive' izazove, ali i odgovoriti na intimna pitanja!

 

Instagram obrisao vruću fotografiju slavnog glazbenika, on poručio: "Nisam ja kriv što je toliki"