Channing Tatum priznao da zbog viška kilograma neće sudjelovati u spektaklu "Magic Mike Live".

Galerija


Holivudski glumac Channing Tatum nekad je oduševljavao svojim isklesanim tijelom, mamio uzdahe žena i djevojka diljem svijeta, kod muškaraca izazivao zavist, naročito nakon filmova "Magic Mike" u kojem je glumio, no čini se da su ti dani daleko iza njega.

Vezani članci Adele Otkrivena tajna Adeleine šokantne transformacije? Evo kako je pjevačica izgubila više od 40 kila Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Prekinuli pa se opet pomirili nakon nekoliko tjedana, romantične poruke su dokaz?

Naime, 39-godišnji Channing prilikom gostovanja u televizijskoj emisiji "Sunrise" otkrio je da neće nastupati u velikom showu "Magic Mike Live", koji će biti održan u Australiji sljedeće godine. I za to ima dobar razlog, koji se krije ni više ni manje nego u njegovu zaobljenu trbuščiću i višku kilograma koje je nakupio u posljednje vrijeme.

"Imam tijelo jednog pravog tate! Sada imam dijete i tako je kako je. Ne mogu više stalno biti u teretani, a sudjelovati u "Magic Mikeu" je posao na puno radno vrijeme. Ne radi se samo o vježbanju, tu je i poseban režim prehrane, sve. To postane životni stil", izjavio je Channing koji s bivšom suprugom Jennom Dewan ima 6-godišnju kćer Everly.

Channing je priznao kako je u formi uspio biti samo dok je trajalo snimanje filma jer čim su se kamere ugasile, na pameti mu je bilo samo jedno.

"Ono što ste vidjeli u 'Magic Mikeu' je kako izgledam dva tjedna. Čim se snimi posljednja scena, prvo pomislim gdje mogu najbrže pojesti cheeseburger", priznao je glumac.

Dodao je i da ostali članovi ekipe koji nastupaju u "Magic Mike Liveu" izgledaju poput olimpijaca tijekom cijele godine.

Show koji će sljedeće godine biti održan u Australiji uključuje 162 nastupa u Melbourneu i Sidneyju te Brisbaneu i Perthu. Channing im se neće pridružiti, ali Australke će moći uživati u razgolićenim nastupima 20 izvođača, među kojima je 15 najtalentiranijih muških plesača na svijetu.

Dečki iz Ženim sina morali su prihvatiti 'škakljive' izazove, ali i odgovoriti na intimna pitanja!

 

Instagram obrisao vruću fotografiju slavnog glazbenika, on poručio: "Nisam ja kriv što je toliki"