Varala muža s njim

Tko je žena koja je fascinirala Fabregasa? Nogometaš zaručio 13 godina stariju Daniellu

Cesc Fabregas i Danielle Semaan (Foto: Profimedia) - 4 Cesc Fabregas i Danielle Semaan (Foto: Profimedia) - 4 Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Cesc Fabregas i Danielle Semaan (Foto: Profimedia) - 5 Cesc Fabregas i Danielle Semaan (Foto: Profimedia) - 4 Cesc Fabregas i Danielle Semaan (Foto: Profimedia) - 3 Cesc Fabregas i Danielle Semaan (Foto: Profimedia) - 2 +0 Cesc Fabregas i Danielle Semaan (Foto: Profimedia) - 1 Galerija

Cesc Fabregas konačno je zaprosio Daniellu Semman. Ona je s njim varala supruga, a kad je afera otkrivena - dogodio se skandal o kojem je brujao svijet.

Cesc Fabregas konačno je zaprosio svoju dugogodišnju partnericu Daniellu Semaan. Veznjak Chelseaja s Daniellom je već šest godina i roditelji su troje djece. Daniella, doduše, ukupno ima petero djece jer je dvoje rodila dok je bila s milijunašem Eliejem Taktoukom, kojeg je ostavila zbog mladog nogometaša. Atraktivna Daniella navodno je mladog Cesca zavela tako što mu je prišla u japanskom restoranu i tražila autogram za svog sina. Prema verziji njezinih prijateljica, Daniella je odlučno Fabregasu ostavila papirić sa svojim brojem. U svakom slučaju, gospođa je tada bila udata.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljubav na plaži BUJNA I KONTROVERZNA Fabregas uživa uz 41-godišnju Daniellu

Muž ništa nije znao, a da je prevaren, shvatio je kad je u novinama ugledao svoju suprugu kako se grli s nogometašem po Nici. Odmah je tražio razvod 13 godina dugog braka. Kad je sud odredio da Taktouk mora Danielli isplatiti 1,4 milijuna funti, razočarani bivši suprug nazvao ju je sponzorušom. Nastojao je da se poništi odredba kojom joj išta mora platiti u slučaju razvoda, no nije uspio, pa je gospođa na kraju dobila traženu svotu. Tada je krenula njezina velika ljubav s 13 godina mlađim Fabregasom. Žena poznata pod nadimkom "kraljica s duplim D" (nadimak je dobila po košaricama grudnjaka), vrlo je brzo izazvala bijes wagsica diljem svijeta.

U iznimno taštom svijetu bujna Daniella privlačila je pozornost bujnim oblinama, uživavši s Fabregasom na putovanjima i kupovinama u luksuznim dućanima. Prema nekim informacijama iz njezine biografije, Daniellin životni put prilično je zanimljiv, a u njemu je imala puno sreće. Na Twitteru je bio aktivan profil Doctor Lebanon, čiji je autor tvrdio da je živio u selu pored onog u kojem je Daniella odrasla.

Otkrio je da je njezina obitelj bila siromašna pa je dodao da je Daniella prava sponzoruša i "bezosjećajna zavodnica". U malom selu u Libanonu upoznala je svog prvog supruga, bogatog milijunaša. Udala se i otišla s njim u London, gdje su dobili dvoje djece. Milijunaš Taktouk tvrdi da je Cesc budala. "Ona ga je lovila, a ostavit će ga čim novac presuši", izjavio je bivši Daniellin suprug. Ipak, planiraju brak, a postali su u međuvremenu roditelji troje djece.

 

 

A post shared by Daniella Semaan (@daniellasemaan) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene