Pjesma "My Heart Will Go On" proslavila se zbog filma "Titanic", a Celine Dion iskoristila je priliku i izmijenila stihove te ih prilagodila pandemiji koronavirusa.

Galerija


Pandemija koronavirusa ugrozila je sve aspekte života ljudi diljem svijeta, pa tako i glazbenika. Povodom pandemije i kako bi upozorila na socijalno distanciranje, pjevačka diva Celine Dion promijenila je riječi vlastitog hita, pjesme "My Heart Will Go On".

Vezani članci Celine Dion Tragedije su se zaredale jedna za drugom, a kroz najteži period prošla je prije četiri godine Koncert na balkonu Prekrasne snimke iz Barcelone: Počeo svirati pjesmu na balkonu pa mu se pridružio glazbenik iz susjedne zgrade

"Blizu ili daleko, gdje god da se nalazite, pobrinite se za to da održavate socijalnu distancu", napisala je Celine na Instagramu na engleskom i francuskom jeziku.

52-godišnja kanadska pjevačica za singl koji je naslovna pjesma filma "Titanic" dobila je i Oscara, a brojnim obožavateljima diljem svijeta poznata je upravo zbog toga.

Brojne zvijezde svakodnevno pozivaju fanove da se drže mjera socijalnog distanciranja te da se čuvaju i prate odredbe lokalnih vlasti.

Njega su optužili za njezinu smrt, a samo nekoliko mjeseci kasnije i on je pronađen mrtav