Celine Dion na Instagramu je u videu najavila koje će sve zemlje posjetiti na svojoj turneji, a može se naslutiti da je i Hrvatska na listi.

Galerija


Pjevačka diva Celine Dion desetljećima slovi za vlasnicu jednog od njljepših glasova svijeta. Izvođačica "My Heart Will Go On" i "A New Day Has Come" najprodavanija je pjevačica u povijesti s više od 220 milijuna prodanih albuma. U svojoj je bogatoj karijeri dobila preko 1096 raznih nagrada, a proglašena je i za najbolju pjevačicu svijeta.

Trenutno se Celine sprema za još jednu veliku svjetsku glazbenu turneju na kojoj će promovirati svoj novi album, a njezina najava na Instagramu daje naslutiti da će posjetiti i Hrvatsku. 

Naime, u videu u kojem Celine poručuje svojim fanovima u zemljama koje će posjetiti "Vidimo se uskoro" na različitim jezicima, može se vidjeti i natpis na hrvatskom jeziku što bi moglo znači da glazbena diva dolazi u Lijepu Našu ili u neku od zemalja regije. 

Sigurni smo da će cijela regija pohrliti na taj glazbeni spektakl koji još nije službeno ni najavljen, a već mu se jako veselimo. 

Neven Ciganović je neprepoznatljiv, no poručuje da s operacijama neće stati