Zbog svojih vrsnih mesara koji su ih pomalo ´razmazili´ Anđa i Sanja će se u novom Testu osjetila naći u ne baš tako zavidnom položaju.


´Živimo u 21.stoljeću, mesari su krasni ljudi i svaka dobra domaćica ima svog osobnog mesara!´, izjavila je Anđa. ´Što je je, ne znam prepoznavati meso!´, iskrena je ususret izazovu Test osjetila.

Sirova torta oduševila žiri!

Vezani članci Luka Nižetić Luku Nižetića zbog novih golišavih fotki uspoređuju s božanstvima i superjunacima, oduševljenje ne skrivaju ni poznate dame Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić očarao, ali i uplašio obožavateljice svojim snimkama, dobio je i zanimljiv nadimak

´Nikad u životu nisam vidjela kako se trančira neki veliki komad mesa!´, priznaje Sanja.

´Meni sve reže mesar, ja samo dođem i kažem: ´Htjela bih napraviti šnicle!´´, ispričala je glumica kako ona kupuje meso kod svog mesara te otkrila kako na ovom području baš i nije jaka.

Za koji je dio mesa Anđa mislila da je rame Pterodaktilosaurusa, jesu li njoj i Sanji njihovi dobri mesari napravili zapravon´medvjeđu´ uslugu ili su pak ove natjecateljice previše kritične prema sebi, ne propustite saznati u novoj epizodi Celebrity MasterChefa.

Luka smatra da se oko poznavanja mesa trebao ipak više konzultirati sa svojom majkom. ´Ona to rastura!´, pohvalit će je. Prije izazova Luka postaje svjestan da se čim prije i čim bolje treba prisjetiti svih zaleđenih dijelova mesa koje mu majka šalje iz Splita. ´Ti komadi mesa su poprilično smiješni zato jer su to komadine!´, opisat će ih simpatični pjevač.

Za vrijeme Testa osjetila Luka će biti malčice zbunjen. ´Ne mogu skužiti je li to noga, jezik ili but!´, izjavio je Luka.
Treba li Luka na repeticije kod svoje majke ili će joj pak osvjetliti obraz, saznat ćemo u novoj emisiji popularnog showa Nove Tv.
Za vrijeme repliciranja tarta od krušaka kad je na red došlo repliciranje badema, umjesto da je pazila svoju tavu Sanja je čistila svoju radnu površinu.

'Čistila sam kuhinju jer je to moja opsesija!´, smijala se. Ali dok je čistila, lijepoj glumici su bademi počeli gorjeti. Kao prava iskusna kuharica, Sanja se snašla munjevitom brzinom. ´Maknula sam sve što je izgorjelo, dovoljno je badema ostalo onako kako treba da ukrasim tart´, izjavila je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook