Mljac!

Filip servirao pobjednički sendvič!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kad je genijalni Filip Šovagović vidio namirnice koje su se nalazile u Kutiji iznenađenja sinula mu je ideja: napravit će sendvič! No ne bilo kakav, već sendvič od svinjskog lungića, senfa, majoneze, poriluka, celera, jaja, jabuke i još puno toga.

Maštoviti je glumac nakon svoje avanture s Lino Ladom još jednom dokazao da ovakve zamisli ne mogu baš svakome pasti na pamet. Ipak, za razliku od slatkog namaza kojim je nasmijao, ali ne i oduševio žiri, njegov se gurmanski sendvič pokazao kao pravi as iz rukaa u Celebrity Masterchefu. 

Pogledaj i ovo showbuzz I sve nasmijao Ma što je to servirao? Unio pravu pomutnju u slavnu kuhunju!

´Da sam ja znao da će on raditi sendvič, napravio bih ja pitu. Još neku goru glupost, da ga zeznem!´, komentirao je njegov prijatelj Ranko. I Nives je priznala da se nikad ne bi sjetila raditi jelo koje je odabrao Filip. ´Veselim se noževima!´, priznao je Filip na početku kuhanja te ispričao priču o Ranku koji je ranije sakupljao upravo ova kulinarska pomagala. Rankova misija u ovoj epizodi bila je što više dekoncentrirati Filipa.

Nakon današnjih jela Galvagno nije imao što puno za komentirati jer su se svi svojski trudili, a zbog originalnosti prezentacije i jednog jakog kompleksnog načina razmišljanja o jelu žiri je odlučio da je pobjednički tanjur upravo – Filipov.

Šale se nastavljaju: Nakon što je pojeo dio njegovog tanjura, Ranko Filipu zaprijetio da će ga odalamiti satarom

Filipa je brinulo to da lungić nije prerano stavio peći, ali ga je malim trikovima održao toplim prije kušanja. Nakon toga je krenuo u obilazak ostalih kandidata, a posebno se zadržao kod svog prijatelja Ranka te mu je jedan dio tanjura - pojeo. ´Nemoj mi to jest, to mi treba! Filipe, odalamit ću te sa satarom!´, smijao se Ranko. Filip mu je pojeo ukras, no imao je svoju teoriju da bi bolje bilo da Rankovo jelo bude bez tog ukrasa.

Dok je servirao svoje jelo, brinulo ga je kako će sve to naposljetku ispasti. Vizualno mu je sendvič izgledao jako dobro. Noseći tanjur prema žiriju mislio je: ´Vidite kako žiri izgleda različito. Neki su veliki, širi, veći. Neki su manji, jači, sređeniji itd. Taj moj ´sendvič grunf´, da ga date nekom nutricionistu da ga proba, on bi vjerojatno dobio slom živaca. Ali, žiri je različit, to je bitno!´.


Dino nema zamjerke, Andreju su ´curile sline´, a Radovanu je sendvič ´very good´

Filipov je sendvič prvo kušao Dino. ´Filipe, apsolutno nemam zamjerke! Vi ste doveli sendvič na sasvim novu razinu´, komentirao je vrhunski kulinarski znalac. Andreju su ´sline curile´ već pri samom opisu jela te bi volio da ovakav tip sendviča može naći u široj ponudi. Odrezao je komad sendviča i omotao ga salvetom. Filip je bio nezadovoljan jer se sam toga nije sjetio jer bi to bio kompletan doživljaj. ´Svaka čast!´, komentirao je Andrej na kraju. Radovan je otkrio da ga zabrinjava što se Filip sam sebi obraća u množini, a jelo mu je bilo ´very good´. Šovagović je pretpostavljao da će Radovan i Andrej biti oduševljeni sendvičem, no Dino ga je iznenadio.

Nakon današnjih jela Galvagno nije imao što puno za komentirati jer su se svi svojski trudili, a zbog originalnosti prezentacije i jednog jakog kompleksnog načina razmišljanja o jelu žiri je odlučio da je pobjednički tanjur upravo – Filipov. ´Na neki način je tužno kad Filip mene pobijedi u kuhanju´, nastavio je Ranko sa svojim šalama. ´Užasno mi je drago da sam pobijedio ovog Zidarića´, komentirao je Šovagović čijoj sreći nije bilo kraja.

SITNE BRIGE U NAJPOZNATIJOJ REALITY KUHINJI
Nives nije mogla pronaći vilicu

Nives se u novoj epizodi našla u malim brigama jer na svojoj radnoj jedinici nije mogla pronaći – vilicu. Gledala je svudA oko sebe i micala stvari, ali – bezuspješno. ´Radna ploha mi je ´ubij Bože´! Strašno mrzim nered i to ne izluđuje tako da, čim nešto završim, primim se pranja´, priznala je. No, u MasterChefu su uvjeti za kuhanje ponešto drugačiji.

´Ovdje mi se desi ne mogu sve to raditi zato što se plašim da će mi faliti vremena´, kazala je Nives i dodala da se jednostavno pogubi. Kad je kuhala posljednji put, također se našla u sličnim problemima. Dok je tragala za svojom vilicom u jednom se trenutku zapitala je li normalna i je li joj je možda netko uzeo, no na kraju je traženi objekt pronašla – na polici ispod radne jedinice. ´Starim!´, smijala se Nives.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene