Iako mnogi negiraju, na slikama 'prije' i 'poslije' jasno se vidi kako su se podvrgnuli nekoj operaciji.


Jenifer Aniston

Poznata američka glumica nekoliko je puta bila na operaciji nosa. Prvi puta još u devedesetima, no pošto nije bila zadovoljna operaciju je ponovila. Nakon što je izjavila da ima grčke obline, te grčki nos podvrgnula se plastičnim operacijama, pa su za njom gotovo svi muškarci poludjeli. Kasnije je izjavila i kako je opsjednuta laser terapijom jer joj je tijelo puno crvenih mrlja od kalifornijskog sunca.

Cameron Diaz

Vezani članci Cameron Diaz Nakon što je u 48. godini dobila prvo dijete, promijenila je imidž i uživa daleko od svjetla reflektora Paris Jackson Ona je kći preminulog kralja popa, teška je 100 milijuna dolara i svim silama želi biti manekenka

Američka glumica, producentica i manekenka, Cameron Diaz svoj nos nije operirala zbog estetskih razloga. Zbog ozljede na jednom filmskom setu, Cameron Diaz našla se na našem popisu najpoznatijih operacija nosa Hollywooda. Glumica je priznala i botoks, no u jednom je intervjuu priznala kako joj se nije svidio te ga više neće koristiti.

Jenifer Lopez

Iako svoj izgled može zahvaliti redovitom vježbanju i pravilnoj ishrani, prema fotografijama se jasno vidi kako se i J.Lo podvrgnula plastičnim operacijama. Iako negira, pjevačica se podvrgnula korekcijama brade, smanjila je nos te je nekoliko puta išla na tretmane botoksom.

Ashley Tisdale

Zvijezda serije High School Musical odlučila se otići po nož 2007. godine. Glumica je imala problema s disanjem, te se iz tog razloga morala podvrgnuti plastičnoj operaciji.

Michael Jackson

I zadnji na našemu popisu je kralj popa Michael Jackson. Glumac je imao probleme s disanjem, te je iz tog razloga morao operirati nos. Međutim, operacija nosa izazvala je vrlo opasnu infekciju nosa. O svim operacijama, pjevač se tek kratko izjasnio:

'Pokušavam se ne gledati u ogledalo. Nikada nisam sretan s onim što vidim u njemu'.