Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas upoznali su se još 1998. godine na Deauville Film Festivalu preko zajedničkog prijatelja Dannyja DeVita.

Galerija


Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas ove će godine proslaviti 19. godišnjicu braka, a i danas izgledaju jednako zaljubljeno kao nekad. Ovaj slavni par fotografi su snimili pri dolasku na proslavu 60. rođendana kanadskog milijardera Lawrencea Strolla na Capriju. Slavlje se održalo u luksuznoj vili Lysis.

Vezani članci Kirk Douglas s obitelji Jedna od posljednjih Kirkovih fotografija: Okupio je četiri generacije svoje obitelji i zasjeo na čelo stola Catherine Zeta Jones Nestvarno lijepa žena pala je pod utjecaj mladošću opsjednutog Hollywooda i pokazala lice bez ijedne bore

Catherine se čvrsto držala za svog supruga, a za ovu prigodu odjenula je crnu dekoltiranu haljinu u kojoj je plijenila poglede, dok se 74-godišnji Michael odlučio za bijelo odijelo.

Glumica se prošle godine na Instagramu prisjetila vremena kada je upoznala svog današnjeg supruga. Bilo je to na večeri na Deauville Film Festivalu 1998. godine. Spojili su se preko zajedničkog prijatelja Dannyja DeVita, a nije dugo trebalo da joj on kaže da želi biti otac njezine djece.

Zanosna Raquel zalegla Rakitiću u krilo pa pokazala zašto je jedna od najljepših žena nogometaša