Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas upoznali su se još 1998. godine na Deauville Film Festivalu preko zajedničkog prijatelja Dannyja DeVita.

Galerija


Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas ove će godine proslaviti 19. godišnjicu braka, a i danas izgledaju jednako zaljubljeno kao nekad. Ovaj slavni par fotografi su snimili pri dolasku na proslavu 60. rođendana kanadskog milijardera Lawrencea Strolla na Capriju. Slavlje se održalo u luksuznoj vili Lysis.

Vezani članci Dragana i Ivica Propadalo (Foto: Dnevnik.hr) Sretni parovi kojima godine nisu stale na put ljubavi: Evo koji je pjevač imao 34 godine kad mu se rodila supruga! Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Nekada su im se rugali zbog 25 godina razlike, no među slavnim parom i dalje frcaju iskre

Catherine se čvrsto držala za svog supruga, a za ovu prigodu odjenula je crnu dekoltiranu haljinu u kojoj je plijenila poglede, dok se 74-godišnji Michael odlučio za bijelo odijelo.

Glumica se prošle godine na Instagramu prisjetila vremena kada je upoznala svog današnjeg supruga. Bilo je to na večeri na Deauville Film Festivalu 1998. godine. Spojili su se preko zajedničkog prijatelja Dannyja DeVita, a nije dugo trebalo da joj on kaže da želi biti otac njezine djece.

Zanosna Raquel zalegla Rakitiću u krilo pa pokazala zašto je jedna od najljepših žena nogometaša