Pretužna priča

Posljednji trenuci slavne voditeljice: Nekoliko sati prije smrti objavila fotografiju koja nikog ne ostavlja ravnodušnim

Caroline Flack (FOTO: Getty) Caroline Flack (FOTO: Getty) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Caroline Flack (FOTO: Getty) Galerija

Caroline Flack pronađena je mrtva u svom stanu, a samo nekoliko sati prije smrti objavila je nasmiješenu fotografiju na Instagramu.

Slavna britanska voditeljica, 40-godišnja Caroline Flack pronađena je mrtva u svom londonskom stanu, nakon što je u njemu sama provela noć i prolazila kroz teško razdoblje iščekujući suđenje zbog fizičkog napada na svog 27-godišnjeg dečka Lewisa Burtona.

Pogledaj i ovo showbuzz Nasilna povijest Bivši zaručnik potvrdio zlu ćud nasilne voditeljice: "Istina uvijek izađe na vidjelo"

Caroline je navodno osjećala kako se nikada neće moći oporaviti nakon što proces suđenja završi i nije znala kako da "popravi" samu sebe. Osjećala se poniženo i nije mogla pronaći izlaz iz situacije u kojoj se nalazila, a bilo joj je i teško jer Valentinovo provela razdvojeno od dečka koji ju je bio optužio za napad, izjavio je njezin neutješni prijatelj za britanski Mirror.

Naime, sud joj je zabranio bilo kakav kontakt s bivšim tenisačem i manekenom Burtonom, a zbog optužbi je ostala i bez voditeljskog angažmana u jednom od najpoznatijih reality showova na svijetu "Love Island" i honorara od 4 milijuna britanskih funti.

Nakon svega Carolineina se obitelj oglasila u javnosti putem kratke izjave za britanske medije.

"Možemo potvrditi da je Caroline preminula 15. veljače", izjavili su.

Samo nekoliko sati prije smrti Caroline je na profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija sa svojim psom Rubyjem, a djelovala je sretno i zdravo, što je dodatno shrvalo njezinu obitelj, prijatelje i obožavatelje. Objavila ih je nakon što je Lewis objavio njihovu zajedničku fotografiju s porukom "Sretno Valentinovo, volim te", a nedavno je bio i priznao kako je htio odbaciti cijeli slučaj i povući optužbe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline (@carolineflack) on

Njezina prijateljica za Mirror je potvrdila kako je Caroline bila jako osjetljiva otkako je došlo do spornog incidenta u domu koju su ona i Lewis zajedno dijelili, a zbog sljedećeg je ročišta bila navodno prestravljena.

"Bila je sama, nije to više mogla podnositi i njezina obitelj je shrvana. Znala je da joj se karijera više neće popraviti i osjećala se poniženom pred čitavim svijetom", izjavila je prijateljica koja je željela ostati anonimna.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene