Ljubila je brojne ljepotice

Poznata manekenka uhvaćena u strastvenom poljupcu s misterioznom djevojkom, godinama već traži onu pravu!

Cara Delevingne Cara Delevingne Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne Cara Delevingne - 4 Cara Delevingne - 5 Cara Delevingne - 2 Cara Delevingne - 1 Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Instagram) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) +8 Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Galerija

Cara Delevingne snimljena je kako ljubi nepoznatu djevojku na ulicama Venecije.

Jednu od najpopularnijih manekenki današnjice i glumicu Caru Delevingne paparazzi su uhvatili dok je ljubila misterioznu damu s kojom uživa u Veneciji, a da toga ni sama nije bila svjesna.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne Pognute glave Nakon sumanutog ponašanja pojavila se prvi put u javnosti, potrudila se da je ne prepoznaju, ali plan joj baš nije uspio

29-godišnja Cara koja se inače deklarira kao panseksualka i biseksualka strastveni je poljubac čak i zabilježila snimajući selfie mobitelom, a čini se kako paparazze nije ni primijetila. Djevojke su zajedno prošetale venecijanskim ulicama i uživale u njihovu razgledavanju.

Fotografije pogledajte OVDJE

Cara svojim ljubavnim životom privlači veliku pažnju i puni medijske stupce, pa se tako prije nekoliko godina šuškalo da između nje i Kaie Gerber postoji nešto više od prijateljstva. Intenzivno su se družile, izmjenjivale nježnosti, zagrljaje i značajne poglede u javnosti, pa su mnogi pretpostavili kako su se djevojke upustile u romansu.

Iza nje je i propali brak s glumicom Ashley Benson koja se nekoliko dana nakon razvoda već našla u zagrljaju glazbenika G-Eazyja.

Cara je u prošlosti ljubovala s brojnim poznatim ženama, među kojima su navodno Miley Cyrus, Rita Ora, Michelle Rodriguez i Paris Jackson.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ante Burazin Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 5 +6 Jelena Rozga - 6 Celebrity Rozga u zagrljaju zgodnog trenera razvukla široki osmijeh nakon što je potvrdila svoj ljubavni status

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Louis Princ Louis Princ Louis Princ Louis +33 Kate i William Instagram - 4 Celebrity William i Kate oglasili se o ponašanju princa Louisa na proslavi jubileja, ovim komentarom ukrali su srca fanova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene