Nastavila je dalje

DiCaprijeva bivša viđena prvi put nakon prekida njihove petogodišnje veze, čini se da se dobro nosi s novonastalom situacijom

Camila Morrone - 1 Camila Morrone - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone - 2 Camila Morrone - 3 Camila Morrone - 4 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Camila Morrone - 1 Camila Morrone - 2 Camila Morrone - 3 Camila Morrone - 4 Camila Morrone - 5 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 15 +19 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 14 Galerija

Bivša djevojka Leonarda DiCaprija Camila Morrone viđena je prvi put nakon vijesti o prekidu s oskarovcem.

Manekenka Camila Morrone viđena je prvi put nakon vijesti o prekidu s popularnim glumcem Leonardom DiCaprijem.

Pogledaj i ovo Maria Beregova - 1 Prava ljepotica Novu DiCaprijevu djevojku paparazzi prate u stopu, a njena ljepota nije promakla ni slučajnim prolaznicima

Camila je Malibuom prošetala s kavom za van u crnoj opuštenoj haljini na bretele, a čini se da djevojci prekid nije preteško sjeo jer je zasjala bez šminke i ležerno prošla pored znatiželjnih paparazza.

Fotografije i videozapis podijelio je britanski Daily Mail.

Vijest o prekidu njihove petogodišnje veze odjeknula je medijima, a samo nekoliko sati nakon, Leonardo je viđen u društvu nove djevojke, 22-godišnje Marije Beregove.

Dvojac je napustio noćni klub u St. Tropezu, a visoka ljepotica odmah je privukla pažnju medija koji su se raspisali o njoj i mogućnoj novoj ljubavi uspješnog glumca.
Odrasla je u Švicarskoj, pohađala je privatne škole, a iako ima 22 godine iza sebe već ima propali brak s milijarderom i unukom Gadafijevog sluge Masoudom Abdelhafidom.

Iako ima samo 22 godine, 47. godišnjem Leu to nimalo ne smeta, a da su godine samo broj dokazao je kroz sve svoje ljubavne veze od početka karijere. Analizirajući njegove djevojke, javnost je došla do zanimljivog zaključka kako su sve DiCaprijeve ljubavi bile mlađe od 25 godina, a čim bi neke od njih navršile 25., on bi ih ostavio.

To se dogodilo i s Camilom koja je u lipnju ove godine napunila 25 godina, a mnogi su njoj i Leonardu čak predviđali i brak te mislili da je ona njegova prava ljubav.

Jedno od posljednjih zajedničkih pojavljivanja bio je njihov odlazak na plažu u Malibuu 3. srpnja, iako ni tada nisu bili slikani zajedno.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Zanimljivosti Ibrahimović je ludo zaljubljen u 11 godina stariju manekenku i nakon više od dva desetljeća, a ona ni po čemu nije tipična žena nogometaša!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +28 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić opet zavodi fotkama s plaže, a Sergej Ćetković sve je nasmijao komentarom koji joj je uputio!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene