Koristi svoj utjecaj

U sportskom grudnjaku i uskim tajicama pokazala tijelo bez mane i pozvala svojih 50 milijuna pratitelja da obave svoju dužnost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Camila Cabello pokazala ravan trbuh u sportskom grudnjaku i tajicama dok je išla obaviti glasanje uoči predstojećih predsjedničkih izbora u SAD-u.

Pjevačica Camila Cabello bila je zaposlena gotovo cijelo vrijeme provedeno u karanteni, radeći na novim pjesmama s dečkom Shawnom Mendesom, no brigu o zdravlju i održavanju top forme nikako ne želi prepustiti slučaju.

Pogledaj i ovo Camila Cabello Tako treba! Ova talentirana ljepotica othrvala se ružnim komentarima na račun izgleda u badiću i tako postala inspiracija ženama diljem svijeta!

23-godišnja Camila pokazala je to kada je snimljena u sportskom izdanju, uskim tajicama i sportskom grudnjaku pa nikako nije mogla izbjeći objektive fotoaparata. Svima je za oko zapeo njezin ravan trbuh i tijelo bez ijedne mane. Na licu nije imala ni trunke šminke, kosu je bila skupila u visoki rep, a nosila je i zaštitnu masku s porukom i podsjetnikom za glasanje na koje se i sama bila otputila u tom trenutku.

Na Instagramu je objavila i prikladnu fotografiju te odlučila potaknuti neke od svojih 50,1 milijun pratitelja da obave svoju građansku dužnost glasanja i izbora predsjednika SAD-a.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Ovo nije prvi put da Camilla naglašava važnost sudjelovanja na predstojećim predsjedničkim izborima u SAD-u, što je već nekoliko puta učinila putem društvenih mreža.

"Na ovim izborima ne glasamo samo za predsjednika. Više nego ikada prije je potrebno da se suprostavimo nepravdi i borima za pitanja do kojih nam je stalo", bila je napisala u jednoj od svojih objava.

A kada obavlja svoje građanske dužnosti ili ne radi, Camila koristi svo slobodno vrijeme da provede sa svojim dečkom Shawnom s kojim je u vezi posljednje dvjie godine, na žalost njegovih brojnih obožavateljica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene