Neobičan par

S 45 godina mlađim dečkom rijetko se pojavljuje, a zbog drastične transformacije teško je uopće i pogoditi da je o njemu riječ!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Calvin Klein i Kevin Baker snimljeni su u rijetkom zajedničkom izlasku u Zapadnom Hollywoodu.

Modni dizajner Calvin Klein i njegov dugogodišnji mlađahni partner Kevin Baker snimljeni su zajedno u jednom popularnom restoranu u Zapadnom Hollywoodu.

Pogledaj i ovo Jeremy Allen White Ljubi slavnu crnku! Evo tko je frajer o kojem se ne prestaje pričati ovih dana, njegov izgled sve je zapanjio, a do njega nije lako došao!

78-godišnji Calvin i 33-godišnji Kevin uživali su gotovo dva sata na ručku u društvu prijatelja, a zanimljivo je kako je par zajedno već nekoliko godina, no to nikada službeno nisu potvrdili. 

Calvin, čije se bogatstvo procjenjuje na 700 milijuna dolara i posjeduje vilu vrijednu 25 milijuna dolara u Los Angelesu, rijetko se pojavljuje u javnosti, a u posljednje vrijeme do izražaja dolazi njegov ispijeni i mršavi izgled.

Sa svojim 45 godina mlađim dečkom prvi se put pojavio 2016. godine, kada su snimljeni na modnoj reviji Future of Fashion Runway, viđeni su i na zajedničkom ljetovanju 2017. godine i otkako su u vezi, gotovo ne postoji mjesto na koje ne odlaze zajedno.

Prije Bakera Calvina su povezivali s bivšim glumcem pornofilmova, 29-godišnjim Nickom Gruberom, a od 1964. do 1974. bio je u braku s dizajnericom tekstila Jayne Centre, s kojom ima kćer Marci Klein. 1986. godine oženio se svojom asistenticom Kelly Rector, a brak je potrajao do 2006. godine.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 1 Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 2 +0 Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 3 Celebrity Mladi gradonačelnik imao aferu s popularnom srpskom pjevačicom, ona to ne želi demantirati, a njegova djevojka je bijesna?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene