Pronašla sreću

Obje su promijenile spol: Caitlyn Jenner ne odvaja se od 46 godina mlađe djevojke manekenke

Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Caitlyn Jenner (Foto: Getty) Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) +0 Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) Galerija

Caitlyn je nekada bila Bruce koji je bio oženjen za mamu Kardashian.

Posljednjih godinu dana ovaj se duo doslovno ne odvaja.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Samo su bliske Promijenile su spol, žive zajedno, no ona tvrdi kako nema ništa s 46 godina starijom prijateljicom

Radi se o 68-godišnjoj Caitlyn Jenner koja je nekada bila Bruce Jenner, poznat kao Olimpijac te otac Kendall i Kylie Jenner, očuh slavnih Kardashianki i suprug Kris Jenner koja je i stvorila ovaj moćni medijski klan.

Iako se o tome šuškalo mjesecima prije, Bruce je 2015. godine postao Caitlyn, iako je priznao kako je godinama pio hormone. Otkrio je i kako je to prestao raditi kada je njegova veza s Kris postala ozbiljnija, a par se vjenčao davne 1992. godine.

Brak se raspao, a Caitlyn je otkrila: "Nikada me nisu privlačili muškarci, već isključivo žene no sada se želim deklarirati kao aseksualna osoba."

Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

A od 2017. godine Caitlyn se ne odvaja od mlađahne manekenke Sophije Hutchins, 22-godišnjakinje koja je također promijenila spol. Naime, Sophia se prije zvala Scott, a danas duo živi u zajedničkoj vili, dijeli psa i navodno uskoro planira vjenčanje.

 

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Unatoč razlici od čak 46 godina, djevojke se čini se odlično slažu, a ako Caitlyn klekne, to će joj biti četvrti brak. Sophia je nekoliko puta u intervjuima otkrila kako ju je upravo Caitlynina priča potaknula na promjenu spola, a u to vrijeme je još studirala.

Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

A da je u njihovom odnosu sve u redu, par je dokazao i sinoć u poznatom restoranu Craig's u Los Angelesu gdje je uhvaćen nakon romantične večere.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene