Caitlyn je nekada bila Bruce koji je bio oženjen za mamu Kardashian.

Galerija


Posljednjih godinu dana ovaj se duo doslovno ne odvaja.

Vezani članci Slika nije dostupna Skandali koje žele sakriti zauvijek – obitelj puna tajni Slika nije dostupna 'Gospođa i gospodin Jenner upravo su se pridružili 'mile-high' klubu'

Radi se o 68-godišnjoj Caitlyn Jenner koja je nekada bila Bruce Jenner, poznat kao Olimpijac te otac Kendall i Kylie Jenner, očuh slavnih Kardashianki i suprug Kris Jenner koja je i stvorila ovaj moćni medijski klan.

Caitlyn Jenner (Foto: Pixsell)
Caitlyn Jenner (Foto: Pixsell)

Iako se o tome šuškalo mjesecima prije, Bruce je 2015. godine postao Caitlyn, iako je priznao kako je godinama pio hormone. Otkrio je i kako je to prestao raditi kada je njegova veza s Kris postala ozbiljnija, a par se vjenčao davne 1992. godine.

Brak se raspao, a Caitlyn je otkrila: "Nikada me nisu privlačili muškarci, već isključivo žene no sada se želim deklarirati kao aseksualna osoba."

Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images)
Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images)

A od 2017. godine Caitlyn se ne odvaja od mlađahne manekenke Sophije Hutchins, 22-godišnjakinje koja je također promijenila spol. Naime, Sophia se prije zvala Scott, a danas duo živi u zajedničkoj vili, dijeli psa i navodno uskoro planira vjenčanje.

 

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Unatoč razlici od čak 46 godina, djevojke se čini se odlično slažu, a ako Caitlyn klekne, to će joj biti četvrti brak. Sophia je nekoliko puta u intervjuima otkrila kako ju je upravo Caitlynina priča potaknula na promjenu spola, a u to vrijeme je još studirala.

Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia)
Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia)

A da je u njihovom odnosu sve u redu, par je dokazao i sinoć u poznatom restoranu Craig's u Los Angelesu gdje je uhvaćen nakon romantične večere.