Caitlyn je nekada bila Bruce koji je bio oženjen za mamu Kardashian.

Galerija


Posljednjih godinu dana ovaj se duo doslovno ne odvaja.

Vezani članci Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins (Foto: Getty Images) Nekad su obje bile muškarci, razlika između njih je 46 godina, a sad planiraju imati dijete zajedno Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) Bivši olimpijac i očuh Kardashianki koji je postao žena, udaje se za 47 godina mlađu zaručnicu?

Radi se o 68-godišnjoj Caitlyn Jenner koja je nekada bila Bruce Jenner, poznat kao Olimpijac te otac Kendall i Kylie Jenner, očuh slavnih Kardashianki i suprug Kris Jenner koja je i stvorila ovaj moćni medijski klan.

Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia)
Caitlyn Jenner (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

Iako se o tome šuškalo mjesecima prije, Bruce je 2015. godine postao Caitlyn, iako je priznao kako je godinama pio hormone. Otkrio je i kako je to prestao raditi kada je njegova veza s Kris postala ozbiljnija, a par se vjenčao davne 1992. godine.

Brak se raspao, a Caitlyn je otkrila: "Nikada me nisu privlačili muškarci, već isključivo žene no sada se želim deklarirati kao aseksualna osoba."

Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia)
Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

A od 2017. godine Caitlyn se ne odvaja od mlađahne manekenke Sophije Hutchins, 22-godišnjakinje koja je također promijenila spol. Naime, Sophia se prije zvala Scott, a danas duo živi u zajedničkoj vili, dijeli psa i navodno uskoro planira vjenčanje.

 

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Unatoč razlici od čak 46 godina, djevojke se čini se odlično slažu, a ako Caitlyn klekne, to će joj biti četvrti brak. Sophia je nekoliko puta u intervjuima otkrila kako ju je upravo Caitlynina priča potaknula na promjenu spola, a u to vrijeme je još studirala.

Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia)
Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

A da je u njihovom odnosu sve u redu, par je dokazao i sinoć u poznatom restoranu Craig's u Los Angelesu gdje je uhvaćen nakon romantične večere.