Mala od skandala

Moć Photoshopa: Zločestoj curi modnog svijeta izbrisali su bore i ostale podsjetnike na buran privatni život

Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Profimedia) Moss Depp (Foto: Profimedia) Moss Depp (Foto: Profimedia) Kate Moss Jefferson Hack (Foto: Getty) Moss Doherty (Foto: Profimedia) Moss Doherty (Foto: Profimedia) Moss Hince (Foto: Getty) Moss Nikolai von Bismarck (Foto: Getty) Kate Moss (Foto: Profimedia) +0 Kate Moss (Foto: Profimedia) Galerija

Kate Moss jedna je od najpoznatijih modela ikad, a njezin život obilježili su i brojni skandali.

Slavna manekenka nevolje privlači jednako kao i muškarce.

Pogledaj i ovo Kate Moss i Jefferson Hack (Foto: Profimedia) Imaju kćer Bila je zločesta cura slomljenog srca, a on joj ga je izliječio: Više nisu skupa, ali su ostali veliki prijatelji

44-godišnja Kate Moss jedna je od najpoznatijih modela svih vremena, a njezin život, osim brojnih naslovnica, kampanja i revija, obilježili su i brojni skandali.

Otkad se pojavila na modnoj sceni davne 1988. godine, Kate je privlačila veliku pozornost medija, a to se dodatno pojačalo 1994. godine kada je započela vezu s holivudskim zavodnikom Johnnyjem Deppom koja je bila sve samo ne mirna, a ostavila ju je slomljena srca i niskog samopoštovanja.

Moss Depp (Foto: Profimedia) Moss Depp (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Njihova ljubavna priča započela je u New Yorku, točnije Cafe's Tabacou. Nije dugo trebalo da postanu "it" par toga doba, a javnost ih je smatrala i ekscentričnima jer se nisu libili burno svađati, čak i onda kada su znali da će takve vijesti u sekundi obići svijet. Najpoznatiji eksces svakako je bila porazbijana hotelska soba nakon jedne od svađa u Mark Hotelu u New Yorku, a Johnny je bio taj koji je podivljao.

Ipak, glumac je češće pokazivao svoju romantičnu stranu pa je on bio taj koji je priredio veliku zabavu povodom njezinog 21. rođendana u Viper Roomu-u, na kojoj je slavljenici pjevala velika Gloria Gaynor. Par je prekinuo 4 godine kasnije, točnije 1998. godine. Johnny se tada smirio uz francusku glumicu Vanessu Paradis s kojom je proveo 14 godina i ima dvoje djece, a Kate je 2002. godine rodila kćer Lilu Grace. Njezin otac je bivši urednik časopisa "Dazed & Confused" Jefferson Hack s kojim je Kate imala višegodišnju vezu u ranim 2000-ima.

Kate Moss Jefferson Hack (Foto: Getty) Kate Moss Jefferson Hack (Foto: Getty) Foto: Getty

"Kate je mislila kako je Johnny onaj pravi. Smatrala je kako ih je spojila sudbina, a kada je veza počela propadati, postala je očajna. Slomila se fizički i psihički i tada je počelo njezino tulumarenje, kao i konzumiranje droge i alkohola", u jednom je intervjuu otkrio njezin bliski prijatelj.

No svakako najskandaloznija veza koju je Kate imala bila je ona s rokerom Peteom Dohertyjem, deklariranim ovisnikom o alkoholu i drogama kojeg je upoznala na proslavi svog 31. rođendana u siječnju 2005. godine. Iako je i prije njega bila poznata kao okorjela party djevojka, mnogi smatraju kako ju je Pete povukao na samo dno. Vjerujemo kako još uvijek niste zaboravili skandal kada je uhvaćena kako šmrče kokain zbog čega joj je velik dio modnog svijeta okrenuo leđa, iako je opće poznato kako ga je on prepun. No ne uhvati se svaki dan zvijezda A-liste kako uživa u njegovom konzumiranju. Pete i Kate kasnije su se i zaručili, unatoč negodovanju bliskih prijatelja manekenke, no njihova veza okončana je 2007. godine kada se i dogodio kokainski skandal.

Moss Doherty (Foto: Profimedia) Moss Doherty (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

U njezin je život zatim ušao gitarist benda The Kills, Jamie Hince s kojim se vjenčala 2011. godine, ali i razvela 4 godine kasnije. Par navodno nije pričao mjesecima prije prekida, a šuška se kako im je presudila njezina ljubomora zbog brojnih prijateljica koje je njezin dragi imao, što on više nije htio tolerirati. Jednom je prilikom "divlja" manekenka bacila jednu njegovu udanu prijateljicu u bazen tijekom proslave svog rođendana samo zašto što joj je ona pričala sa suprugom.

Moss Hince (Foto: Getty) Moss Hince (Foto: Getty) Foto: Getty

Od bračnog brodoloma Kate ljubi njemačkog aristokrata i fotografa Nikolaija von Bismarcka koji je od nje mlađi čak 13 godina. Zanimljivo, Kate je i prije njihove veze bila bliska prijateljica s njegovom majkom Debbie, a njihova veza unatoč razlici u godinama traje od sredine 2015. godine.

Moss Nikolai von Bismarck (Foto: Getty) Moss Nikolai von Bismarck (Foto: Getty) Foto: Getty

Iako danas "zločesta cura modnog svijeta" nije toliko aktivna kao nekada, ni privatno ni poslovno, nedavno je snimila modnu kampanju na kojoj su joj uspješno popeglani svi podsjetnici na buran život koji je imala i na kojima izgleda doista sjajno, iako je relanost ipak malo surovija. No nakon toliko tuluma, cigareta, alkohola i droge te loših ljubavnih odabira, to nas nimalo ne čudi.

Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Međutim, krhka manekenka uspjela je prebroditi sve skandale i brodolome pa vjerujemo kako će modne kampanje snimati još neko vrijeme. Ipak je to jedna i jedina Kate!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene