Iako je u braku tek nekoliko mjeseci, slavni turski ljepotan Burak Özçivit, već se suočava s velikim problemima.

Galerija


Slavni turski ljepotan Burak Özçivit, zvijezda popularne serije "Bit ćeš moja", nedavno je uplovio u bračnu luku sa svojom odabranicom Fahriye Evcen. Prije nekoliko mjeseci novopečeni supružnici uselili su u svoju vilu iz snova. Međutim, useljenje je donijelo i prve velike bračne svađe. Slavnom paru za održavanje vile i okućnice treba stručna pomoć, ali boje se kako će, ako nekoga zaposle, informacije iz njihova privatnog života dospjeti u javnost.

Burak Ozcivit (FOTO: Instagram)
Burak Ozcivit (FOTO: Instagram)

Vezani članci Burak Özçivit, Fahriye Evcen (FOTO: Instagram) Je li sve u redu? Burak prekinuo odmor zbog trudne supruge, Fahriye završila u bolnici Burak (Foto: Instagram) Vijest se širi brzinom munje: Jedan od najpopularnijih turskih glumaca postaje otac?

Fahriye je već obavila nekoliko razgovora s osobama koje su na razgovor stigle na preporuku agencije, no adekvatnu pomoć par još uvijek nije uspio naći pa su se za pomoć obratili prijateljima. "Želimo ženu od povjerenja koja zna držati jezik za zubima kako bi ono što se u kući događa u kući i ostalo", poručili su.

Podsjetimo, Burak u kući trenutno nije od velike pomoći budući da se nedavno ozlijedio na setu prilikom borbe s kolegom Keremom Bürsinom zbog čega je bio i u bolnici.

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on