Buba Corelli osuđen je na kaznu zatvora zbog neovlaštene prodaje narkotika.

Galerija


Kantonalni sud u Sarajevu proglasio je glazbenika Amira Hodžića, poznatijeg pod umjetničkim imenom Buba Corelli, krivim za neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, piše Klix.ba.

Vezani članci Njemački ovčar Wolf na granici pronašao kilogram heroina - 3 Zaslužio je povišicu! Ovčar Wolf na granici pronašao kilogram heroina, uhićen 69-godišnjak Slika nije dostupna Skandal u niškom zatvoru: Nećete vjerovati kako je htjela prokrijumčariti drogu za brata

Bubu i njegova kolegu Almira Bozaliju tereti se da su u razdoblju od prosinca 2014. godine do lipnja 2015. godine kao članovi organizirane grupe nabavljali i prodavali opojnu drogu hašiš, amfetamin i kanabis na području Kantona Sarajavo. Drogu su čuvali u stanovima, poslovnim prostorima, kućama i automobilima te je prodavali na ulici.

Buba se za isto djelo već našao u privoru, i to od lipnja 2015. do veljače 2016. godine, a u izrečenu kaznu zatvora biti će uračunato i to vrijeme. Postoji mogućnost i da umjesto odlaska u zatvor Buba plati novčanu kaznu i tako spasi vlastitu slobodu.

Buba Corelli jedan je od trenutačno najpopularnijih glazbenika u regiji. Karijeru je započeo 2011. godine, a hitovi "Kamikaza", "Zove Vienna", "Balenciaga" i "Sporije" najslušaniji su među mlađom populacijom. U to smo se mogli uvjeriti i na ovogodišnjem Rujanfestu u Zagrebu, gdje je publika s njim i Jala Bratom pjevala uglas svaku pjesmu, od riječi do riječi.

 

Imala je više od 100 kilograma, a onda im je objavila rat: Popularna pjevačica izgleda baš kao nekad