Bryan Cranston progovorio je o teškom djetinjstvu.


Slavni glumac Bryan Cranston, zvijezda hit serije ''Breaking Bad'', objavio je svoju autobiografiju ''A Life in Parts'' koja je danas puštena u prodaju. U intervjuu za UK Times Cranston je otkrio neke detalje iz biografije, a koje se tiču njegovog teškog djetinjstva. Da slavni glumac nije rođen sa ''srebrnom žlicom'' u ustima preblag je izraz.

Vezani članci Foto: Galesburg, IL Police Department Podsjeća li vas na nekoga? Fotografija kriminalca izazvala lavinu reakcija: "Vau, kako mu je sličan" Ecstasy, ilustracija (Foto: Pixsell,Henning Kaiser/dpa) Profesor kemije studente naučio kako napraviti - ecstasy: "To je bilo u akademske svrhe... Pomagao sam im u učenju"

Otac je napustio obitelj dok je Bryan bio dječak, a majka se potom odala alkoholizmu. ''Tata Joe nas je napustio kad sam imao 11 godina. Pokušavao se probiti kao boksač, a kasnije i kao glumac te je otišao. Mama je ostala sama s nas troje djece i od jada se odala alkoholu. Sljedećih godina živjeli smo u priličnom siromaštvu. Često sam znao pomisliti da bi bilo bolje da su oboje poginuli u prometnoj nesreći'', priča Bryan.

Dodaje kako je majka za njega u tom periodu bila samo duh. ''Na kraju sam sa sestrom i bratom morao živjeti na farmi bake i djeda izvan Los Angelesa'', zaključio je Cranston. Otkrio je u knjizi i brojne detalje o svom odrastanju - od rada na farmi, zaštitara, skladištara pa sve do uloga u hit serijama, nakon kojih je postao traženo ime u Hollywoodu.