23-godišnja glumica Bruna Marquezine poznata je i po burnoj vezi s nogometašem Neymarom.

Galerija


Njezino ime je Bruna Marquezine i tek su joj 23 godine.

Vezani članci Koronavirus u Parizu U ovom europskom gradu čak 39 posto zaraza je britanskim sojem: ''Situacija je alarmantna'' Neymar (Foto: Profimedia) Usred velikog skandala nogometaš "uživa" s prijateljima, no na licu mu se vidi pravo raspoloženje

No zgodna brazilska glumica i manekenka poznatija je kao djevojka slavnog nogometaša Neymara s kojom je on već nekoliko godina u vezi s povremenim prekidima.

Par se upoznao 2012. godine na karnevalu, a počeli su se viđati ubrzo nakon toga. 2013. godine imali su prvi duži prekid, a navodno je slavna ljepotica bila ta koja je prekinula odnos te mu slomila srce. I dok je on tugovao za, kako ju je sam nazvao, "ljubavi svog života", Bruna se odlično zabavljala i putovala.

Njegovi prijatelji tada su se zabrinuli kako bi ga Bruna mogla uništiti, no par se pomirio nakon nekoliko mjeseci. 2016. uslijedio je još jedan prekid, no par je ponovno našao način kako da se spoji na dočeku Nove 2017. godine u New Yorku.

Šuška se kako je nogometaš jednom prilikom zaprosio svoju djevojku, no umjesto da pristane, ona je prekinula s njim. To im je bio treći i posljednji u nizu prekida no čini se kako je sada sve u redu.

Par se nedavno vratio iz romantičnog Pariza u kojem su se odmarali prije novih poslovnih obaveza, a Bruna se zatim uputila u Veneciju na premijeru novog filma "The Sisters Brothers" gdje je zablistala u stilu diva starog Hollywooda. U zlatnoj haljini s visokim prorezom i dijamantima, glumica je oduzimala dah, no nogometaš tada nije bio s njom.

"Jako mi se sviđa. Lud sam za njom", jednom je prilikom iskreno priznao Neymar koji svoju ljubav prema zanosnoj Brazilki ne skriva ni na društvenim mrežama.