Lud je za njom

Djevojka slavnog nogometaša osvaja ljepotom: Burna ljubav s brojnim prekidima koja traje već 6 godina

Bruna Marquezine (Foto: Instagram) Bruna Marquezine (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bruna Marquezine (Foto: Getty) Bruna Marquezine (Foto: Getty) Bruna Marquezine (Foto: Getty) Bruna Marquezin (Foto: Getty) Bruna Marquezine Neymar (Foto: Getty) Bruna Marquezine (Foto: Getty) Bruna Marquezine (Foto: Instagram) Bruna Marquezine (Foto: Instagram) +0 Justyna Monde (Foto: Instagram) Galerija

23-godišnja glumica Bruna Marquezine poznata je i po burnoj vezi s nogometašem Neymarom.

Njezino ime je Bruna Marquezine i tek su joj 23 godine.

Pogledaj i ovo Neymar (Foto: Profimedia) Teško razdoblje Usred velikog skandala nogometaš "uživa" s prijateljima, no na licu mu se vidi pravo raspoloženje

No zgodna brazilska glumica i manekenka poznatija je kao djevojka slavnog nogometaša Neymara s kojom je on već nekoliko godina u vezi s povremenim prekidima.

 

A post shared by Bruna Marquezine ♡ (@brumarquezine) on

 

A post shared by Bruna Marquezine ♡ (@brumarquezine) on

Par se upoznao 2012. godine na karnevalu, a počeli su se viđati ubrzo nakon toga. 2013. godine imali su prvi duži prekid, a navodno je slavna ljepotica bila ta koja je prekinula odnos te mu slomila srce. I dok je on tugovao za, kako ju je sam nazvao, "ljubavi svog života", Bruna se odlično zabavljala i putovala.

 

A post shared by Bruna Marquezine ♡ (@brumarquezine) on

Njegovi prijatelji tada su se zabrinuli kako bi ga Bruna mogla uništiti, no par se pomirio nakon nekoliko mjeseci. 2016. uslijedio je još jedan prekid, no par je ponovno našao način kako da se spoji na dočeku Nove 2017. godine u New Yorku.

 

A post shared by Bruna Marquezine ♡ (@brumarquezine) on

Šuška se kako je nogometaš jednom prilikom zaprosio svoju djevojku, no umjesto da pristane, ona je prekinula s njim. To im je bio treći i posljednji u nizu prekida no čini se kako je sada sve u redu.

 

A post shared by EneJota 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Par se nedavno vratio iz romantičnog Pariza u kojem su se odmarali prije novih poslovnih obaveza, a Bruna se zatim uputila u Veneciju na premijeru novog filma "The Sisters Brothers" gdje je zablistala u stilu diva starog Hollywooda. U zlatnoj haljini s visokim prorezom i dijamantima, glumica je oduzimala dah, no nogometaš tada nije bio s njom.

"Jako mi se sviđa. Lud sam za njom", jednom je prilikom iskreno priznao Neymar koji svoju ljubav prema zanosnoj Brazilki ne skriva ni na društvenim mrežama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene