Mladog fotografa Brooklyna Beckhama podržala je i njegova djevojka, glumica Nicole Anne Peltz, a obožavateljice su komentirale da je jedinstven.

Galerija


Sin Davida i Victorije Beckham, Brooklyn (20) pokazao je da nema nimalo problema sa svojom muškošću. Mladi fotograf prošetao je u četvrtak West Hollywoodom u običnoj bijeloj majici i crnim hlačama i s novom manikurom, noktima obojenim u tamnocrveni lak.

Vezani članci Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Beckhamovi obožavaju novu djevojku najstarijeg sina, koja je kći američkog milijardera Obitelj Beckham Samo se jednom slavi 21. rođendan: Slavni par će iskeširati pravo malo bogatstvo za sinovu zabavu

Brooklyn se ranije pohvalio na Instagramu da je boju noktiju uskladio sa svojom djevojkom, glumicom Nicole Anne Peltz (25). Par je napravio zajednički selfie pred ogledalom na kojem su Beckhamove ruke bile u prvom planu. Brooklyn je usto stavio i sliku na kojoj se prešetava pred fotografima u bijeloj vesti i drži ovratnik s nalakiranim noktima.

“Volim te“, napisala mu je Nicole uz fotografiju. Dijelu njegovih obožavateljica se to nije svidjelo i komentirali su kako pretjeruju. Ostali su ga ipak podržali i istaknuli kako je jedinstven te ima divne ruke. Brooklynova djevojka je nedavno objavila fotografiju u grudnjaku na što se on raznježio i komentirao kako je sretan.

“Suludo si predivna. Ja sam najsretniji čovjek ikad“, napisao je Beckham. Brooklyn i Nicole su nerazdvojni od prosinca prošle godine, a s njegovom obitelji su slavili Božić i Novu godinu.